ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

"Φαρ Ουέστ" σε στριπτιτζάδικο - Πυροβολισμοί και αίμα για τα μάτια μιας γυναίκας [βίντεο+φωτο]

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα συγκλονιστικό βίντεο, το οποίο καταγράφει τη στιγμή που ξεσπάει ένας μεγάλος καυγάς, ο οποίος εξελίσσεται σε ένοπλη συμπλοκή μέσα σε...
ένα στριπτιτζάδικο στη Μόσχα, μετά το φλερτ ενός Ρώσου γκάνγκστερ σε...μια ελκυστική κοπέλα. Η όμορφη κοπέλα είχε μπει στο κλαμπ με μια αντίπαλη ομάδα.

Τρομοκρατημένοι οι θαμώνες του νυκτερινού κέντρου και οι ημίγυμνες στριπτιζέζ τρέχουν να καλυφθούν καθώς τα μέλη των δύο συμμοριών συγκρούονται βίαια. Οι σκηνές που εκτυλίσσονται είναι τρομακτικές και περιγράφονται από αυτόπτες μάρτυρες ως εικόνες που μοιάζουν να είναι βγαλμένες «από την Άγρια Δύση».

Η μάχη μέσα στο στριπτιτζάδικο, που έστειλε 15 ανθρώπους στο νοσοκομείο, ξεκίνησε, σύμφωνα με τη Daily Mail, όταν η κοπέλα που ήρθε μαζί με τη μία ομάδα των μαφιόζων ανέβηκε στην πίστα μαζί με τις στριπτιζέζ για ένα χορό.

Ανάλογη εικόνα του βίαιου περιστατικού δίνει και η Mirror, που αναφέρει ότι όταν η κοπέλα ανέβηκε στην πίστα ένα μέλος της άλλης συμμορίας έκανε κίνηση προς το μέρος της, με αποτέλεσμα να τον πυροβολήσει στο στομάχι ένας από τους φίλους της.

Αυτό που ακολούθησε είναι απερίγραπτη βία, που κλιμακώθηκε μεταξύ των μελών των δύο συμμοριών, που άρχισαν να εκτοξεύουν καρέκλες στον αέρα.

Ένας 45χρονος θαμώνας του κέντρου, ο Vladlen Uspensky δήλωσε: «Ήταν τρομακτικό. Δεν έχω δει ποτέ κάτι αντίστοιχο. Ήταν σαν σκηνές από την Άγρια Δύση.»

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε: «Τρεις άντρες είχαν τραύματα από πυροβολισμούς, 5 είχαν σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και 10 ακόμα διάφορα τραύματα. Ευτυχώς δεν σκοτώθηκε κανείς.»










directNEWS.grΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: