ΣΙΝΕ

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Ο Κρητικός που έκλεψε την καρδιά της κόρης του Βουτσά

Ενα βήμα πριν από τον γάμο βρίσκεται η Θεοδώρα Βουτσά. Η κόρη του Κώστα Βουτσά διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της στο πλευρό του... αγαπημένου της Νίκου Πατινιωτάκη. Οι δυο τους, που συζούν στο Αμστερνταμ, μετράνε σχεδόν πέντε χρόνια σχέσης και, όπως όλα δείχνουν, είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο Ελληνας σύντροφός της, με καταγωγή από την Κρήτη, κατέχει διευθυντική θέση σε πολυεθνική εταιρία (είναι global marketing manager στη Unilever), ενώ η ηθοποιός ασχολείται με τη σκηνοθεσία και παραγωγή θεατρικών παραστάσεων και παραδίδει μαθήματα υποκριτικής βασισμένα στη Los Angeles method. Το όνομά της έχει γίνει ευρέως γνωστό στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας κι όλοι μιλούν για την ταλαντούχα Ελληνίδα που έφερε νέο αέρα στα πολιτιστικά δρώμενα.
Πριν από τέσσερα χρόνια η ηθοποιός είχε παραδεχτεί πως ήταν ερωτευμένη, χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομα του συντρόφου της. Η γνωριμία τους έγινε το καλοκαίρι του 2010 σε ένα παραδοσιακό πανηγύρι, σε ορεινό χωριό στον Αποκόρωνα Χανίων. Η Θεοδώρα έκανε διακοπές με τις φίλες της, ενώ ο Νίκος είχε κατέβει με την οικογένειά του. Αλλωστε η καταγωγή του είναι από το νησί και μάλιστα οι γονείς του διατηρούν ένα υπέροχο σπίτι εκεί.

«Από το πρώτο λεπτό της γνωριμίας τους μέχρι σήμερα δεν χώρισαν λεπτό. Ηταν κεραυνοβόλος έρωτας. Ο Νίκος μένει μόνιμα στην Αθήνα, οπότε θέμα απόστασης δεν υπήρχε. Ολα ήταν τέλεια σχεδιασμένα από την καλή τους τύχη» αποκαλύπτει στην «Espresso» στενός φίλος του ζευγαριού.
Οι δύο οικογένειες γνωρίστηκαν το 2011, λίγο προτού το ζευγάρι μετακομίσει στην Ιταλία. «Ο Κώστας Βουτσάς είναι ενθουσιασμένος με τον Νίκο. Τον εκτιμά πολύ. Αλλά και η μητέρα της Θεοδώρας, η Θεανώ Παπασπύρου τον έχει σαν δικό της παιδί» μας αποκαλύπτει η ίδια πηγή.

Μετακόμιση
Εναν χρόνο μετά τη γνωριμία τους, η διοίκηση της πολυεθνικής όπου εργάζεται ο Νίκος Πατινιωτάκης του πρότεινε μια σημαντική θέση στην Ιταλία. Ο νεαρός Κρητικός την αποδέχτηκε, αφού πρώτα το συζήτησε με τη Θεοδώρα. Συμφώνησαν εκείνη να πηγαινοέρχεται στη Ρώμη για να τον βλέπει. Χάρηκε πολύ για την εξέλιξη του αγαπημένου της, αλλά όχι για τη δική της. Είναι η στιγμή που η οικονομική κρίση στην Ελλάδα είναι στο ζενίθ της. Η ηθοποιός σιγά σιγά απομακρύνεται από το θέατρο και την τηλεόραση. «Ηταν πληγωμένη, θα έλεγε κανείς. Η συνεχής σύγκριση με τον πατέρα της, τα σχόλια και τα υπονοούμενα πίσω από την πλάτη της την απογοητεύουν και αποφασίσει να εγκαταλείψει όχι μόνο το θέατρο αλλά και την Ελλάδα. Μετακόμισε στην Ιταλία για να είναι κοντά στον αγαπημένο της» τονίζει δικός της άνθρωπος.
Πνεύμα ανήσυχο, η κόρη του Κώστα Βουτσά δικτυώθηκε γρήγορα στην ιταλική πρωτεύουσα. Σκηνοθέτησε την παραγωγή του English Theatre of Rome «Τhe Namesake». Ξεκίνησε την παράδοση σεμιναρίων υποκριτικής με τον τίτλο «Workshop by Theodora Voutsa» και η καριέρα της απογειώθηκε. Πολύτιμη υπήρξε η βοήθεια της Χριστίνας Παππά, όπως αναφέρει έγκυρη πηγή. Η ηθοποιός διατηρεί μεγάλες διασυνδέσεις στη γείτονα χώρα και γνωριμίες με πρόσωπα κύρους στον χώρο του θεάματος.

Το 2013 το ζευγάρι ετοιμάζει πάλι βαλίτσες. Αυτήν τη φορά η εταιρία έστειλε τον Νίκο να στελεχώσει ένα νέο τμήμα της στο Αμστερνταμ. Τα κατάφερε περίφημα στην Ιταλία και τον χρειάζονταν στην Ολλανδία. Η Θεοδώρα τον ακολούθησε και ασχολείται με τα σεμινάριά της, που έχουν μεγάλη απήχηση, ενώ κι εκεί έχει αναπτύξει ιδιαίτερα μεγάλη πολιτιστική δράση.

Τον επόμενο μήνα θα γίνει μάλιστα η παγκόσμια πρεμιέρα της παράστασης «Oedipus Rex», την οποία έχει σκηνοθετήσει με καστ 28 ηθοποιών.

Δήμητρα Δάρδα
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: