ΣΙΝΕ

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Οι πιο ασυνήθιστοι διαγωνισμοί ομορφιάς του κόσμου!

Τα νέα είναι κάτι παραπάνω από καλά για όποια ονειρεύεται στέμμα νικήτριας και κορδέλα, καθώς πλέον η ομορφιά και το καλλίγραμμο σώμα δεν είναι απαραίτητα εφόδια για...
νικηφόρα πορεία στα καλλιστεία.

Πρέπει βέβαια να σκεφτείτε έξω από τα εσκαμμένα, καθώς τα καλλιστεία που φιλοξενούνται πια σε τόσες γωνιές του πλανήτη μας μόνο κοινά και συνηθισμένα δεν είναι.

Και βέβαια θα πρέπει ο λόγος της αποδοχής του βαρύτιμου επάθλου να ακολουθεί την ίδια εξωφρενική πεπατημένη, αλλιώς θα τα χαλάσετε όλα.

Τι πρέπει να έχει η διαγωνιζόμενη για να λάμψει στα εν λόγω καλλιστεία; Να μπει στη φυλακή, να μείνει έγκυος ή να κλειστεί σε μονή!

Κυρίες και κύριοι, χωρίς άλλη αναμονή, χειροκροτήστε τους απολύτως εξωφρενικότερους διαγωνισμούς ομορφιάς που κυκλοφορούν αδέσποτοι στον πλανήτη Γη…

Μις Ατομική Ενέργεια

Όχι, η Miss Atom δεν είναι ο νέος κακός στην τελευταία περιπέτεια του Batman, είναι ένας ρωσικός διαγωνισμός ομορφιάς με τα όλα του. Σκοπός του είναι, διά στόματος διοργανωτών πάντα, να παρουσιάσει τις κουκλάρες που δουλεύουν σε πυρηνικούς σταθμούς, καθώς η πυρηνική βιομηχανία έμενε λέει πάντα στο περιθώριο της κοινωνίας, έτσι συνδεδεμένη καθώς είναι η πυρηνική περιπέτεια του ανθρώπου με συμφορές και τραγωδίες.

Κάτι που βάλθηκε να αλλάξει ο Nuclear.Ru, ο ιθύνων νους πίσω από τα ηλεκτρονικά καλλιστεία Miss Atom, που σκοπεύει να κάνει αστέρια της πασαρέλας της εργαζόμενες της κρατικής Rosatom. Δημοφιλή πλέον, τα πυρηνικά καλλιστεία ιδρύθηκαν ήδη από το 2004 και συγκεντρώνουν πια περισσότερες από 300 διαγωνιζόμενες τη χρονιά, όλες από τους 60 και πλέον πυρηνικούς σταθμούς και οργανισμούς της Ρωσίας, της Ουκρανίας και του Καζακστάν.

Μις Πλαστική Χειρουργική

Ο απολύτως πρώτος διαγωνισμός Μις Νυστέρι φιλοξενήθηκε στο Πεκίνο το 2004, μετρώντας στις τάξεις του ακόμα και τραν$έξoυαλ, αρκεί να είναι από 17-62 χρονών για να διεκδικήσουν τον τίτλο για το καλύτερο τεχνητό σώμα.

Οι συμμετέχουσες πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση για τις τροποποιήσεις που έχουν επιφέρει στο σώμα τους, καθώς ο διαγωνισμός είναι σοβαρός! Πώς αλλιώς θα διεκδικήσεις τον τίτλο της Μις Δραστικής Αλλαγής;

Αδελφή Ιταλία

Πνευματικό παιδί του ιερωμένου Antonio Rungi, ο καθολικός ιερέας ανακοίνωσε με πάσα εκκλησιαστική επισημότητα την ίδρυση των ηλεκτρονικών καλλιστείων για καλόγριες το 2008! Οι καυτές καλόγριες της χώρας, ηλικία 18-40 ετών, θα έστελναν τις καλύτερες φωτογραφίες τους και ένα σύντομο πνευματικό πάντα βιογραφικό στο blog του παπά, αφήνοντας το αντρικό ποίμνιο να διαλέξει την ομορφότερη.

Πριν καν υλοποιήσει όμως την πρόθεσή του, η γενικευμένη κατακραυγή που ξέσπασε στην Ιταλία τον ανάγκασε να ματαιώσει το εγχείρημα. Παρά ταύτα, τα καλλιστεία με καλόγριες -έστω κι ως σκέψη- δεν θα μπορούσαν να μη φιγουράρουν στους εξωφρενικότερους διαγωνισμούς ομορφιάς!

Εναλλακτική Μις Ιρλανδία

Για να καταλάβετε τι εννοούμε, ο δόκτορ Τζέκιλ και ο μίστερ Χάιντ θα κέρδιζαν τα εν λόγω καλλιστεία με τα μάτια κλειστά! Κι αυτό γιατί οι διαγωνιζόμενοι (άντρες, γυναίκες και ζώα) πρέπει να φέρουν στα καλλιστεία τον «άλλο» τους εαυτό, αυτόν που είναι καλά κρυμμένος από τη δημόσια θέα.

Κι έτσι όλη η εξαλλοσύνη του κόσμου παρελαύνει από τα εν λόγω καλλιστεία, με τους διαγωνιζόμενους να βγάζουν πράγματι τον πραγματικό τους εαυτό στη σκηνή: ραχάτι σε στρώμα με καρφιά, καταπράσινα τέρατα, πιπεράτα ανέκδοτα, ακόμα και χρήση κοκαΐνης επί σκηνής είναι μερικά μόνο από τα καμώματα του εναλλακτικού αυτού θεσμού…

Μις Εγκυμοσύνη

Όποια κόπηκε από τα παραδοσιακά καλλιστεία ομορφιάς λόγω της κοιλίτσας της, υπάρχει μια διοργάνωση που θα διαπρέψει, αν και πρέπει να σκεφτεί ελαφρώς διαφορετικά.

Κι έτσι καλλιστεία Μις Εγκυμοσύνη γεννιούνται πια παντού, αν και η τιμή θα παραμείνει στο Περού και τη Ρωσία ως πρωτοπόρους στον χώρο. Η νικήτρια φεύγει μάλιστα με δωροεπιταγή 1.000 ευρώ για μωρουδιακά…

Μις Φυλακές

Αν η ομορφιά είναι φονική, τότε οι κρατούμενες των φυλακών Buen Pastor της Μπογκοτά ετοιμάζονται να εκτίσουν διπλή ποινή! Κι αυτό γιατί κάθε χρόνο ανελλιπώς το εν λόγω σωφρονιστικό κατάστημα φιλοξενεί καλλιστεία ομορφιάς, αφιερωμένα (πού αλλού;) στην Παρθένο Μαρία.

Οι συμμετέχουσες φορούν μάσκες, φτερά και πέπλα για να διεκδικήσουν τον τίτλο, ενώ ο διαγωνισμός βρήκε και μιμητές σε Ρίο ντε Τζανέιρο, Ναϊρόμπι και Λιθουανία. Όλα γίνονται για να πάρει τα πάνω του το ηθικό των τροφίμων, καθώς τα έπαθλα είναι συνήθως χρηματικά, αν και φυλακές στη Σιβηρία δίνουν το κάτι παραπάνω στη νικήτρια, όπως πρόωρη αποφυλάκιση!

Μις Πpοφυλακτικό

Εδώ χρειάζεται μια επεξήγηση, καθώς ο τίτλος είναι κομματάκι σπαζοκεφαλιά. Το μόνο που χρειάζεσαι για τα συγκεκριμένα καλλιστεία είναι ένα πpοφυλακτικό κι ένα ζευγάρι δυνατούς πνεύμονες, γιατί το μόνο που κάνουν οι διαγωνιζόμενες είναι να φουσκώνουν το καουτσουκένιο εξάρτημα!

Η Ταϊλάνδη, μια χώρα που μαστίζεται ακόμα από το AIDS, φιλοξενεί τα καλλιστεία στην προσπάθειά της να αυξήσει την ευαισθητοποίηση του κόσμου στη χρήση του πpοφυλακτικού. Οι συμμετέχουσες, πέρα από τα δυνατά πνευμόνια, πρέπει να απαντήσουν και σε ερωτήσεις σχετικά με τον φονικό ιό αλλά και το ασφαλές $εξ…

Μις Mama Kilo

Την ώρα που τα περισσότερα καλλιστεία θέτουν όριο στο βάρος των διαγωνιζόμενων, το όριο αυτό είναι απαραίτητα το υψηλότερο. Τι θα λέγατε λοιπόν για έναν διαγωνισμό ομορφιάς που έχει μεν όριο βάρους, πρέπει ωστόσο οι συμμετέχουσες να το υπερβούν για να περιληφθούν στις τάξεις του!

Καλά καταλάβατε, τα εν λόγω καλλιστεία του Καμερούν φιλοξενούν κυρίες τουλάχιστον 90 κιλών, αν και οι πόντοι της μέσης δεν είναι εδώ το ζητούμενο, καθώς οι γυναίκες διαγωνίζονται σε επίπεδο κοινωνικών απόψεων αλλά και ικανοτήτων στο νοικοκυριό. Η Μια Mama Kilo είναι ο τρόπος του Καμερούν να αλλάξει τις προσλαμβάνουσες για τις εύσωμες γυναίκες…

Μις Μουσουλμανική Ηθική

Όταν ο Khadra al-Mubarak είπε ότι ψάχνει γυναίκες με εσωτερική ομορφιά για τον εν λόγω διαγωνισμό, εννοούσε κάθε λέξη της δήλωσής του!

Οι συμμετέχουσες του διαγωνισμού «Βασίλισσα των Ωραίων Ηθών», που φιλοξενείται στη Σαουδική Αραβία, οργώνουν τη σκηνή με την παραδοσιακή ολόσωμη φορεσιά τους, καθώς αυτό που μετράει είναι η άμεμπτη ηθική τους αλλά και οι παραδοσιακές αξίες, όπως η οικογένεια…

Μις Επιβίωση από Νάρκη

Το πρόβλημα με τα ναρκοπέδια στην Αγκόλα και την Καμπότζη ώθησαν τον καλλιτέχνη Mortan Traavik να ιδρύσει τα εν λόγω καλλιστεία δύναμης, στην προσπάθειά του να τονώσει την αυτοπεποίθηση των ακρωτηριασμένων γυναικών που επιβίωσαν από νάρκη.

Οι αρχές της Καμπότζης θεώρησαν ωστόσο τον εν λόγω διαγωνισμό ομορφιάς ντροπιαστικό και απαγόρευσαν άρον-άρον τη διοργάνωσή του, γι’ αυτό και φιλοξενήθηκε αργότερα τη Νορβηγία. Οι νικήτριες μάλιστα των καλλιστείων παίρνουν δώρο ένα τεχνολογικά προωθημένο προσθετικό μέλος…

πηγή

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: