ΣΙΝΕ

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Γρεβενών του ΚΚΕ

ΚΚΕ δαγκωτό, όλοι όσοι πήραν μέρος στους δύσκολους αγώνες τα προηγούμενα χρόνια.

ΚΚΕ δαγκωτό, κάθε άνθρωπος που...
η καρδιά του συνεχίζει να χτυπάει αριστερά, ριζοσπαστικά! Και η καρδιά που χτυπάει αγωνιστικά, αριστερά, χτυπά πιο δυνατά με Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Την επόμενη μέρα, μια νέα κυβέρνηση - και όπως όλα δείχνουν, μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον αυτοδύναμη - θα συνεχίσει από κει που σταμάτησε η προηγούμενη.

Την επόμενη μέρα, λοιπόν, κυβέρνηση θα υπάρχει και θα 'ναι από χέρι αντιλαϊκή. Γιατί ενάντια στο λαό είναι η ΕΕ - στην οποία ορκίζονται όλα τα άλλα κόμματα - η οποία με μνημόνια διαρκείας για όλα τα κράτη - μέλη της, διασφαλίζει τα κέρδη των μονοπωλίων της. Γιατί κέρδη για το κεφάλαιο και ζωή με δικαιώματα για το λαό δεν συμβιβάζονται. Αυτή είναι η αλήθεια. Γιατί ενάντια στο λαό είναι η ίδια η αναγνώριση ενός χρέους που δε δημιούργησε ο ίδιος, αλλά η κρατική στήριξη των μεγάλων επιχειρήσεων, οι στρατιωτικοί ΝΑΤΟικοί εξοπλισμοί. Γιατί ενάντια στην εργατική τάξη, στα λαϊκά στρώματα είναι ο ίδιος ο καπιταλιστικός δρόμος ανάπτυξης που προϋποθέτει αύξηση του βαθμού εκμετάλλευσης των εργαζομένων με ισοπέδωση των εργατικών, ασφαλιστικών, συνδικαλιστικών δικαιωμάτων.

Ολα τα άλλα κόμματα συνταξιδεύουν στο συρμό που τρέχει στις ράγες της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και είναι πρόθυμα να συγκυβερνήσουν ή να σπρώχνουν την όποια κυβέρνηση όλο και πιο συντηρητικά. Ολα τα κόμματα, πλην του ΚΚΕ, είναι αποφασισμένα να οδηγήσουν το λαό στο εκμεταλλευτήριο της πλουτοκρατίας που παράγει κέρδος από τον ιδρώτα των εργαζομένων.

Ποιος θα κάνει αντιπολίτευση στα συμφέροντα της τάξης του κέρδους; Ποιος θα υπερασπιστεί, με νύχια και με δόντια, το λαό;

Αυτοί, που με τα δύο πόδια είναι στην ΕΕ και με το ένα στην κυβέρνηση; Αυτά τα κόμματα θα έρθουν σε αντίθεση με τις στρατηγικές επιλογές της αστικής τάξης και της ΕΕ; Αυτά τα κόμματα θα συγκρουστούν με τα συμφέροντα που φόρτωσαν φτώχεια στο λαό και ξεφόρτωσαν πλούτη στο μεγάλο κεφάλαιο;

Η μόνη, μη μετακινούμενη ψήφος που δε χτίζει παλάτια στην άμμο, είναι η ψήφος στο ΚΚΕ. Στέρεη, αταλάντευτη, περήφανη, σίγουρη εγγύηση για το λαό.

Γιατί μόνο το ΚΚΕ έχει την ικανότητα να ασκήσει αποτελεσματική, πολυεπίπεδη πραγματική αντιπολίτευση, μέσα και έξω από τη Βουλή, μέσα και έξω από την Ελλάδα για τα λαϊκά συμφέροντα, ενάντια στα συμφέροντα των λίγων. Γιατί μόνο το ΚΚΕ μπήκε και μπαίνει μπροστά στους αγώνες για τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα του λαού και δεν τα διπλώνει την ώρα της μάχης. Γιατί μόνο το ΚΚΕ λέει στο λαό μας μην κάνεις μισό βήμα στην κάλπη. Μη σκέφτεσαι μόνο ποιους θα διώξεις αλλά και πώς θα πάρεις πίσω ό,τι έχασες, όλα όσα σου έκλεψαν.

Γι' αυτό έχουν βάλει στόχο όλοι τους να βγει αποδυναμωμένη η ενοχλητική φωνή του ΚΚΕ μετά τις εκλογές.

Ολοκλήρωσε το βήμα σου. Ψήφισε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: