ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Η Ελένη Χατζίδου σοκάρει: «Δέχτηκα επίθεση από γυναίκα σε τουαλέτα»

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της τραγουδίστριας.
Ύστερα από πολλές προσπάθειες και προσωπικό της αγώνα το "αντράκι", όπως τη χαρακτήριζαν οι συγχωριανοί της, κατάφερε να...
ξεχωρίσει και σήμερα είναι μία από τις πιο δυνατές παρουσίες πάνω στην πίστα.

Η Ελένη Χατζίδου παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «YOU» και, μεταξύ άλλων, μίλησε στον Ανδρέα Θεοδώρου για την αντίδραση των συναδέλφων της όταν έκανε επιτυχία, αλλά και την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί από γυναίκα.

«Άκουσα τα χειρότερα σχόλια από συναδέλφους. Έλεγαν "τώρα θυμήθηκα να κάνω καριέρα" και με αποκαλούσαν "λαϊκή" και "σκυλού"! Όμως δεν με ενοχλεί, γελάω», δήλωσε με ειλικρίνεια η τραγουδίστρια.

Όσο για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί στο παρελθόν από γυναίκα, η ίδια αποκάλυψε «Μία φορά στα Λαδάδικα στη Θεσσαλονίκη ήρθε μια κοπέλα και μου όρμησε. Ήμουν στην τουαλέτα, μπήκε, με στρίμωξε πολύ άσχημα στη λεκάνη και με πίεσε προκειμένου να με φιλήσει. Μόνο που δεν με έδειρε, αν και με πόνεσε πολύ. Είχαν γυρίσει τα μάτια της. Άρχισα να φωνάζω και τη μάζεψαν. Ο τρόπος που σε προσεγγίζει κάποιος έχει σημασία. Αν έρθει και με φλερτάρει μια κοπέλα ευγενικά, θα κολακευτώ».

faysbook.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: