ΣΙΝΕ

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Το…»Κάτω Παρτάλι» που έζησε νεαρή δικαστική αντιπρόσωπος σε απομακρυσμένο χωριό της Κοζάνης

Ούτε η…Βίβιαν τέτοιες «περιπέτειες»!!!
Σκηνές βγαλμένες από τη δημοφιλέστατη κωμική σειρά του MEGA «Κάτω Παρτάλι» φαίνεται πως βίωσε μια νεαρή δικαστική αντιπρόσωπος, σε εκλογικό κέντρο...
απομακρυσμένου χωριού της Κοζάνης!

Όπως διηγήθηκε η ίδια στο Kozanimedia, αρχικά, φτάνοντας το περασμένο Σάββατο στο πρώην δημοτικό σχολείο της περιοχής, διαπίστωσε πως στο εσωτερικό του υπήρχαν «εκατοντάδες ψόφια ζωύφια και αράχνες παντού», με την κατάσταση να είναι, πραγματικά, άθλια!

Η ίδια, τότε, ζήτησε από τον ηλικιωμένο πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας του εν λόγω μικρού και όμορφου χωριού να αλλάξουν τοποθεσία εκλογικού κέντρου, κάτι που τελικά συνέβη, με τον τελευταίο να την οδηγεί στον μικρό χώρο που στεγάζει το αγροτικό γιατρείο, δηλαδή εκεί όπου μια φορά την εβδομάδα γιατρός εξετάζει τους κατοίκους!

Αφού, λοιπόν, η κάλπη στήθηκε στο…κρεββάτι του ιατρείου, μεταφέρθηκε και το παραβάν, το οποίο, ομως, όπως μας λέει η δικαστικός, δεν είχε…κουρτίνες! Στην ερώτηση-παρατήρηση πως δεν υπάρχου οι απαραίτητες μπλέ κουρτίνες, ο ετοιμόλογος πρόεδρος της απάντησε το αμίμητο «Ε, τι να τις κάνουμε; Όλοι γνωστοί είμαστε εδώ και ξέρουμε τι ψηφίζει ο καθένας»!!!

Η όλη «περιπέτεια», όμως, της νεαρής δικηγόρου δε σταματά εδώ:Μόλις τακτοποιήθηκαν τα ψηφοδέλτια και πριν κλειδώσουν το χώρο, διαπίστωσε πως η κάλπη ήταν σπασμένη ενώ ο νυν πρόεδρος της ανέφερε πως «α….να σου πω ότι κλειδιά από το γιατρείο έχει και ο παλιός ο πρόεδρος, αλλά δεν πειράζει…όλοι γνωστοί είμαστε εδω»!!!

Και, τέλος, όταν η ίδια ρώτησε τον πρόεδρο για το πού βρίσκεται τουαλέτα, εκείνος της ζήτησε να τον ακολουθήσει έξω από το ιατρείο-εκλογικό κέντρο. Περπατούν…περπατούν…αλλά WC πουθενά, με τη νεαρή δικηγόρο να ρωτά απορώντας «Μα…πού είναι η τουαλέτα κύριε πρόεδρε;», για να λάβει τη φοβερή απάντηση: «Ε…να….εκεί είναι είπαμε το σχολειο. Πήγαινε από πίσω και δε θα σε βλέπει κανένας»!!!

Ούτε η…Βιβιαν στο Κάτω Παρτάλι δηλαδή….!!!!

Πάντως η ίδια η νεαρή δικηγόρος είχε την Κυριακή να πει μόνο τα καλύτερα για τη φιλοξενία των κατοίκων στο μικρό αυτό χωριό της Κοζάνης, χαμογελώντας με τα όσα έζησε…

kozanimedia.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: