ΣΙΝΕ

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Τι φοβάται άραγε η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών;

ΤΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ενοχλεί απ’ ότι φαίνεται η φωνή του ΚΚΕ και γι’ αυτό η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Γρεβενών, στη συνεδρίαση της Πέμπτης 15 Γενάρη, έσπευσε να...
πάρει μια κατάπτυστη απόφαση. Με την απόφασή του να μη δοθεί η αίθουσα  σε κανένα κόμμα, απαγόρευσε στην ουσία την πραγματοποίηση της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του ΚΚΕ στα Γρεβενά στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, αφού είμαστε το μόνο κόμμα που είχε κάνει αίτηση.

Οι δικαιολογίες του Δημάρχου επειδή θα  κολληθούν αφίσες, θα κρεμαστούν πανό και ίσως υπάρξει καταστροφή του χώρου…, φαντάζουν προσχηματικές, όταν πριν 1 μήνα η εικόνα της αίθουσας ήταν η δίπλα (από την εκδήλωση της ΝΔ) με τον ίδιο το Δήμαρχο παρόντα. Η ουσία της απόφασης ήταν να μην πάρει ξεκάθαρη θέση απέναντι στη Χρυσή Αυγή, μετά την πρόταση της "Λαϊκής Συσπείρωσης"  να δοθεί η αίθουσα σε όλα τα κόμματα εκτός της Χρυσής Αυγής.
Η μείζον αντιπολίτευση που το φθινόπωρο κατηγορούσε το δήμαρχο γιατί επέτρεψε τη χρήση της πλατείας από το φασιστικό μόρφωμα, τώρα στο όνομα της «δημοκρατίας» πήρε θέση να δοθεί και στη Χρυσή Αυγή.
Θέση που ακολούθησαν και οι εκπρόσωποι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ στη διακομματική, λέγοντας ότι αφού η πολιτεία δεν το απαγορεύει να επιτραπεί και στη Χρυσή Αυγή να κάνει χρήση της αίθουσας. Σε μια περίοδο μάλιστα που οι ναζιστές είναι υπόδικοι με βαριές κατηγορίες. Άλλωστε, πέρα και έξω από το δικαστικό μέρος της υπόθεσης, οι χρυσαυγίτες έχουν πλέον αποκαλυφθεί στα μάτια του ελληνικού λαού. Είναι το μακρύ χέρι της μεγαλοεργοδοσίας, τα τσιράκια των εφοπλιστών και των βιομηχάνων, έχουν αναλάβει εργολαβία το χτύπημα του εργατικού λαϊκού κινήματος, όποιου σηκώνει κεφάλι και αγωνίζεται ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ και των μονοπωλίων.

Ο λαός των Γρεβενών μπορεί να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για τη στάση όλων των πολιτικών δυνάμεων.
Στις 25 Γενάρη να δυναμώσουν το ΚΚΕ, τη μόνη σταθερή δύναμη που αποτελεί εγγύηση για το λαό και τα συμφέροντά του. Για να δυναμώσει ο ίδιος ο λαός!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: