ΣΙΝΕ

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης:

Έχουμε καταγγείλει εδώ και μήνες τον κίνδυνο που υπάρχει ήδη από το 2014 στις επιδοτήσεις, λόγου χάρη η εξισωτική για τους κτηνοτρόφους, η βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία η οποία θα ήταν...
μειωμένη από 30 έως και πάνω από 50%. Όλα αυτά προέκυψαν εξαιτίας της αδράνειας και ανικανότητας της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, ενός υπουργείουπου όχι μόνο δεν φρόντισε να εξασφαλίσει έγκαιρα, όπως όφειλε, το πλήρες ποσό των επιδοτήσεων για κάθε κτηνοτροφική εκμετάλλευση έκαστου αγρότη,απεναντίας φρόντισε να τους δώσει ψίχουλα μια μέρα πριν τις εκλογές.

Μολονότι οι λογαριασμοί των δικαιούχων πιστώθηκαν σήμερα, όπως προκύπτει από τις καταστάσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ, υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα στα ποσά που περίμεναν οι αγρότες να δουν στους λογαριασμούς τους.

Αντί ο κύριος Κουκουλόπουλος να απολογηθεί, όπως όφειλε, έχει δημιουργήσει ένα εκλογικό τηλεμάρκετινγκ.

Από σήμερα το πρωί ενημερώνει τους αγρότες και κτηνοτρόφους τηλεφωνικάγια να πάνε στις τράπεζες και να εισπράξουν ένα ποσό έναντι των επιδοτήσεων. Σχετικά με τα υπόλοιπα θα μεριμνήσει από την επόμενη εβδομάδα!

Συγκεκριμένα, παραπέμπει τους ενδιαφερόμενους σε συγκεκριμένους τραπεζικούς υπαλλήλους για να εξυπηρετηθούν γρηγορότερα!

Πολλά ερωτηματικά γεννιούνται γύρω από τη νομιμότητα αυτών των πράξεων στο μέτρο που υποψήφιος εκμεταλλεύεται τη δυνατότητα της σημερινής του θέσης, κάνει χρήση ευαίσθητων τραπεζικών δεδομένων και προσπαθεί να χειραγωγήσει τους ψηφοφόρους ενός πολύπαθου παραγωγικού κλάδου που βρίσκεται σε απόγνωση.

Το απερχόμενο πολιτικό σύστημα θα παρασύρει μαζί του και τις πολιτικές συμπεριφορές των μαυρογιαλούρων πολιτευτών οι οποίοι αντιμετωπίζουν με περιφρόνηση τον πολίτη, χρησιμοποιώντας τον κρατικό μηχανισμό.

Οι ίδιοι οι κτηνοτρόφοι θα δώσουν την απάντηση, ο ίδιος ο λαός μας, στις επερχόμενες εκλογές. Όλοι αυτοί που οδήγησαν τον λαό μας σε απόγνωση, θα αποτελούν ένα θλιβερό παρελθόν από τη Δευτέρα.

Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: