ΣΙΝΕ

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

“ΡΟΜΠΑ” την έκανε τη ΚΟΠΕΛΑ! Κατέγραφε ΚΡΥΦΑ τις Προσωπικές τους Στιγμές και τις ανέβαζε στο Διαδίκτυο!

Δικογραφία τακτικής διαδικασίας σχηματίστηκε, από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, σε βάρος 36χρονου ημεδαπού για υπόθεση...
παραβίασης απορρήτου και δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία 33χρονης ημεδαπής σε βάρος του 36χρονου, με τον οποίο διατηρούσε σχέση, για παράνομη βιντεοσκόπηση και ανάρτηση στο διαδίκτυο προσωπικών της δεδομένων, χωρίς τη συναίνεσή της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο προαναφερόμενος προέβαινε στη καταγραφή προσωπικών τους στιγμών, με συσκευή εικονοληψίας, χωρίς να το γνωρίζει η παθούσα. Το ανωτέρω οπτικοακουστικό υλικό αναρτήθηκε σε τουλάχιστον δύο διαδικτυακούς τόπους, που εδρεύουν στην αλλοδαπή και παρέχουν προς θέαση ανάλογα αρχεία εικόνας.

Για τη διερεύνηση της υπόθεσης, ακολούθησε ενδελεχής και εμπεριστατωμένη αστυνομική και ψηφιακή – διαδικτυακή έρευνα των στοιχείων και δεδομένων.

Στο πλαίσιο εισαγγελικής παραγγελίας, πραγματοποιήθηκε στις (05-01-2015) πρωινές ώρες, έρευνα στην οικία του 36χρονου, καθώς και στον επαγγελματικό του χώρο, σε περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή, ο οποίος θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην οικεία Εισαγγελία Πρωτοδικών.

makeleio.grΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: