ΣΙΝΕ

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Καταζητείται ο ζαχαροπλάστης που έβαλε δραχμή στη βασιλόπιτα του Σαμαρά

Την ώρα που σχηματίζονται ουρές χιλιομέτρων σε ATM και εξομολογητήρια, ένας ασυνείδητος αρτοζαχαροπλάστης θεώρησε αστείο να χρησιμοποιήσει για φλουρί στην βασιλόπιτα του Πρωθυπουργού, νόμισμα δραχμής. 

Η γερή δαγκωνιά στο κομμάτι της βασιλόπιτας της Νέας Δημοκρατίας που αναλογούσε στον Πρωθυπουργό, πέρα από τον στιγμιαίο πόνο στα δόντια του, έφερε και την χαρά στο πρόσωπο του. Γρήγορα όμως η χαρά του Αντώνη Σαμαρά, αντικαταστάθηκε με απογοήτευση και θυμό. Καθώς έβγαζε το νόμισμα από το αλουμινόχαρτο, αποκαλύφθηκε πως για φλουρί στη βασιλόπιτα είχε χρησιμοποιήθει νόμισμα μιας δραχμής. 

Ποιος είδε τον πρωθυπουργό και δε τον φοβήθηκε Οι φωνές του κυρίου Σαμαρά έφτασαν μέχρι την είσοδο του κτιρίου, ζητώντας από τους συνεργάτες του να του υποδείξουν ποιος είναι υπεύθυνος γι΄ αυτό το κακόγουστο αστείο. Αφού βρέθηκε ποιος είχε προμηθευτεί την βασιλόπιτα και από που, επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον κύριο Κικίλια μετέβη στο ζαχαροπλαστείο. Εκεί πληροφορήθηκαν πως ο αρτοζαχαροπλάστης δούλευε στο κατάστημα αρκετό καιρό, αλλά από τότε που πουλήθηκε η βασιλόπιτα της Νέας Δημοκρατίας, τα ίχνη του αγνοούνται. 

Δάκτυλος του ΣΥΡΙΖΑ; Όπως αφήνουν να εννοηθεί κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας, μόνο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν ικανό να φέρει σε πέρας ένα τέτοιο αποτρόπαιο σχέδιο. Ενώ στη Κουμουνδούρου αρνούνται οποιαδήποτε συμμετοχή στο γεγονός, η αστυνομία σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες βρίσκεται κοντά στη σύλληψη του δράστη και είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί ποιος βρίσκεται πίσω από την δραχμή.

giros.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: