ΣΙΝΕ

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Την ώρα που η ΝΔ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για κομματικές προσλήψεις, συνεχίζει τα ρουσφέτια!

Μόλις την περασμένη βδομάδα η διοίκηση του ΕΛΓΑ ανακοίνωσε προσλήψεις προσωπικού με διαδικασία express εκτός ΑΣΕΠ:
Η ανακοίνωση βγήκε στις 12-1-2015 και η προθεσμία έληγε 15-1-2015!

Είναι απόλυτα προφανές ότι η ανακοίνωση βγήκε για τα μάτια του κόσμου, καθώς το ελάχιστο περιθώριο που έμενε για να ενημερωθούν οι άνεργοι γεωπόνοι, άφησε το πεδίο ελεύθερο στις προσλήψεις των «δικών τους» παιδιών και μόνο.

Οι κατεπείγουσες προσλήψεις έγιναν χωρίς καν να έχει γίνει πρώτη εκτίμηση των ζημιών στις καλλιέργειες, που είναι απαραίτητη για τον καθορισμό του αριθμού εκτάκτων υπαλλήλων ο οποίος θα απαιτηθεί.

Το βέβαιο είναι ότι ούτε οι ρουσφετολογικές προσλήψεις θα σώσουν από την συντριβή την πανικόβλητη κυβέρνησηΣαμαρά.

Η ανακοίνωση του ΕΛΓΑ
Ο ΕΛ.Γ.Α. θα διενεργήσει άμεσα προσλήψεις εποχικού προσωπικού (57 ατόμων) του κλάδου ΠΕ Γεωπόνων στα Υποκαταστήματα Αλεξανδρούπολης, Θεσσαλονίκης, Βέροιας, Πάτρας, Τρίπολης και Ηρακλείου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 20 του ν. 2190/94, όπως ισχύει σήμερα, κατόπιν της υπ’ αριθ. ΔΙΠΠ/Φ.ΕΓΚΡ.6/231/30649/29-12-2014 εγκριτικής απόφασης της Επιτροπής της παρ. 1 του άρθρου 2 της Π.Υ.Σ. 33/2006, όπως ισχύει, για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών του ΕΛ.Γ.Α. που προέκυψαν λόγω των πλημμυρών των τελευταίων μηνών, με διάρκεια απασχόλησης έως 5 μήνες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα Περιφερειακά Υποκαταστήματα ΕΛ.Γ.Α. και στην Κεντρική Διοίκηση/Διεύθυνση Διοικητικού/Τμήμα Προσωπικού μέχρι τις 15-1-2015, δηλώνοντας το Υποκατάστημα στο οποίο επιθυμούν να εργαστούν, συνοδευόμενη από τα εξής δικαιολογητικά (ακριβή αντίγραφα ή φωτοαντίγραφα):

α) δελτίο αστυνομικής ταυτότητας,

β) τίτλο σπουδών,

γ) άδεια άσκησης επαγγέλματος

δ) πιστοποιητικό γνώσης χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα i)επεξεργασίας κειμένων ii)υπολογιστικών φύλλων και iii) υπηρεσιών διαδικτύου καθώς και 3 υπεύθυνες δηλώσεις του ν.1599/1986, υποδείγματα των οποίων θα προμηθευτούν από τις υπηρεσίες του ΕΛ.Γ.Α.

Επισημαίνεται ότι οι προσλαμβανόμενοι θα είναι στη διάθεση του Οργανισμού, ο οποίος θα καθορίζει κάθε φορά με απόφασή του το Περιφερειακό Υποκατάστημα στη γεωγραφική δικαιοδοσία του οποίου θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για όσο χρονικό διάστημα διαρκούν οι απρόβλεπτες και επείγουσες ανάγκες με έδρα την έδρα του Περιφερειακού Υποκαταστήματος.

left.gr
makeleio.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: