ΣΙΝΕ

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Όλα όσα ΔΕΝ ξέρετε… για την σύντροφο του Αλέξη Τσίπρα!

H Μπέτυ Μπαζιάνα, ηλεκτρολόγος-μηχανικός, γεννήθηκε το 1974 στην Καρδίτσα προέρχεται από οικογένεια βιοπαλαιστών…


Είναι σύντροφος εκτός γάμου του Έλληνα πολιτικού αρχηγού Αλέξη Τσίπρα, με τον οποίο έχουν υπογράψει σύμφωνο ελεύθερης συμβιώσεως, και έχουν αποκτήσει στις 10 Μαΐου 2010 ένα γιο, τον Φοίβο-Παύλο, ενώ το 2012 γεννήθηκε ο δεύτερος γιος τους.

Η 41χρονη σήμερα Μπέτυ Μπαζιάνα από την εφηβική της ήδη ηλικία πρωτοστατούσε στους κοινωνικούς αγώνες και ένωνε συνεχώς τη φωνή της με άλλους ομοϊδεάτες της στις πορείες που «κατέβαινε», προκειμένου να αλλάξουν τα κακώς κείμενα της τότε εποχής.

Πνεύμα ανήσυχο, υπήρξε για μεγάλο χρονικό διάστημα μέλος της ΚΝΕ και είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Η/Υ του Πανεπιστημίου Πατρών.

Με τον Αλέξη Τσίπρα γνωρίστηκαν στα μαθητικά έδρανα και κανείς από τους δυο τους δεν φανταζόταν πως ο εφηβικός τους έρωτας θα κατέληγε μερικά χρόνια αργότερα στη συμβίωση και τη δημιουργία της δικής τους οικογένειας.

Η πρώτη τους επαφή έγινε στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων και έκτοτε παραμένουν μαζί, ενωμένοι και ερωτευμένοι.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτουν πως η Μπέτυ Μπαζιάνα είναι η γυναίκα που εμπνέει τον Αλέξη Τσίπρα, του δίνει δύναμη να συνεχίσει τους πολιτικούς του αγώνες και τον στηρίζει στις δύσκολες στιγμές.

Σύμφωνα με παλιότερες περιγραφές συμφοιτητών της από το Πανεπιστήμιο Πατρών η Μπέτυ είναι μαχητική, δραστήρια. Μια προσωπικότητα που ταίριαζε απόλυτα στο προφίλ του τότε νέου προέδρου του Συνασπισμού. Η Μπέτυ δεν είναι το φιλήσυχο κορίτσι που οι περισσότεροι βλέπουν με την πρώτη ματιά.

Koινό χαρακτηριστικό τους είναι και το casual και επιμελώς ατημέλητο ντύσιμο τους κι όπως όλα δείχνουν η Μπέτυ δεν είναι από τις γυναίκες που τους αρέσει να περνούν ώρες στα μαγαζιά και σε ψώνια.

Aν και ο ελεύθερος χρόνος του συντρόφου της είναι ελάχιστος, εντούτοις οι δυο τους απολαμβάνουν να περπατούν αλλά και να παρακολουθούν θεατρικές παραστάσεις.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα δεν έχει καμία σχέση κατά γενική ομολογία με άλλες κυρίες πολιτικών αρχηγών που αρέσκονται στον ακριβό τρόπο ζωής, τα σινιέ συνολάκια και το μόνιμο βλέμμα υπεροχής.

press-news
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: