ΣΙΝΕ

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου δέχθηκε γκολ ενώ έκανε μονόζυγο (βίντεο)

O τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου, Αλέξανδρος Κασμερίδης, στο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου για τον Βόρειο όμιλο στο πρωτάθλημα της ...Football League, έκανε μονόζυγο στο οριζόντιο δοκάρι πιστεύοντας...
ότι θα καταλήξει η μπάλα άουτ, όμως για κακή του τύχη εκείνη αναπαύθηκε στα δίχτυα...

Ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχθηκε στην Μαγνησία τον Εθνικό Γαζώρου για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος τηςFootball League για τον Βόρειο όμιλο. Στο δρόμου τα μισά, περίπου, το δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 72' όταν οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνταν στο σκορ με 3-1, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έκανε απίστευτη γκάφα.

Ο Κώστας Κρεβατάς, ο οποίος μόλις είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο, από πλευράς Εθνικού Γαζώρου, δοκίμασε να αιφνιδιάσει τον πορτιέρο, σούταρε από μακριά και τα κατάφερε. Πως έγινε αυτί; Ο Αλέξανδρος Κασμερίδης, νόμιζε πως το σουτ του αντίπαλου ποδοσφαιριστή θα περάσει άουτ και είπε να κάνει λίγο μονόζυγο για να... ξεπιαστεί, όμως μετά από λίγα δευτερόλεπτα αντιλήφθηκε ότι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός Βόλου κράτησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος και πήρε τη νίκη με 3-2 κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου, παρά την γκάφα του Κασμερίδη.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: