ΣΙΝΕ

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ & ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Τη Δευτέρα 12/01/2015 το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟ Ευάγγελο και το Δήμαρχο Γρεβενών κ. ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ Γεώργιο.


Αναλύθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τα μέλη μας αλλά και οι προτεραιότητες της Ένωσης μας. Επιπλέον συζητήθηκαν τα επιμέρους θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος που αφορούν την περιφέρεια και το δήμο. Κύριο μέλημα και πάγιο αίτημα της Ένωσης μας είναι η διαδικασία ανεύρεσης χώρου για την μεταστέγαση των αστυνομικών υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Γρεβενών. Το προεδρείο αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα αυτή, εξαιτίας της ακαταλληλότητας του κτιρίου στο οποίο στεγάζονται οι υπηρεσίες μέχρι και σήμερα. Άλλωστε, πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν στην ακαταλληλότητα του κτιρίου που δεν διαθέτει βασικές προϋποθέσεις, με αποτέλεσμα αφενός μεν οι πολίτες να ταλαιπωρούνται καθημερινά προκειμένου να εξυπηρετηθούν και αφετέρου δε οι συνάδελφοι μας να εργάζονται σε ένα άκρως ακατάλληλο περιβάλλον.


Από την πλευρά τους ο κ. Αντιπεριφερειάρχης και ο κ. Δήμαρχος χαρακτήρισαν εποικοδομητικές αλλά και ουσιαστικές τις συναντήσεις μας και δεσμεύτηκαν ότι στα θέματα που άπτονται της Περιφερειακής και της Δημοτικής Αρχής θα είναι αρωγοί. Δήλωσαν επίσης ότι επιθυμούν μια γόνιμη και ειλικρινή συνεργασία προς όφελος του τόπου μας.
Η Ένωσή μας θα συνεχίσει τις συναντήσεις με αρμόδιους φορείς προκειμένου να ανευρεθεί κατάλληλος χώρος για την μεταστέγαση των αστυνομικών υπηρεσιών. Πιστεύουμε, η αναγκαιότητα αυτή, μπορεί γίνει υλοποιήσιμη με την εκμετάλλευση δημόσιων κτιριακών εγκαταστάσεων που δεν χρησιμοποιούνται και κυρίως με την εκμετάλλευση του ημιτελούς κτηρίου που βρίσκεται στο χώρο της σχολή Αστυφυλάκων. Θα πρέπει να τονιστεί και να καταστεί σαφές πως μια πιθανή μετεγκατάσταση εκεί των υπηρεσιών της Διεύθυνσης μας δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα σε πιθανή μελλοντική επαναλειτουργία της σχολής, απεναντίας θα ισχυροποιήσει το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας της.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                  Γρηγόριος ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ


Ο ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ηλίας ΓΡΑΒΑΛΟΣ
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: