ΣΙΝΕ

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

($)EXTREME MAKE OVER: Θέλεις να πετάτε φωτιές στο κρεβάτι (και όχι μόνο);;; Όλα όσα πρέπει να αλλάξεις!

Θέλεις να κάνεις μια τονωτική ένεση στην εpωτική σου ζωή; Διάβασε παρακάτω κι ετοιμάσου να δεις πυροτεχνήματα!

Από τη ΛΑΟΥΡΑ ΠΑΠΑΦΡΑΓΚΟΥ/ Περιοδικό Miss Glitter

Το καλύτερο είδος $εξ είναι αυτό που δεν μπορείς να κρατηθείς και θέλεις να σκίσεις τα ρούχα του άλλου (κι εκείνος τα δικά σου) ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! Αυτό συμβαίνει βέβαια είτε σε διακοπές είτε όταν είστε έξω και έχετε πιει. Το θέμα είναι όμως πώς μπορείς να δημιουργήσεις αυτή την ένταση α) χωρίς να βγεις απ’ το σπίτι και β) όταν πρόκειται να κοιμηθείς για 756η φορά με τον άλλον. Διότι το $εξ που σου μένει αξέχαστο είναι εκείνο που είναι τόσο “ωμό” που το σκέφτεσαι ακόμα τη μεθεπόμενη μέρα στο γραφείο. Πάρε λοιπόν μερικές ιδέες για να ζήσετε επικές στιγμές στο κpεβάτι.

Το καλύτερο μέρος ενός “καβγά”; Το $εξ συμφιλίωσης!
Αν ρωτήσεις την κολλητή σου πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανε τέλειο $εξ μέσα στο σπίτι, πιθανότατα θα σου απαντήσει “τότε μετά από εκείνον τον τεράστιο τσακωμό”. Το $εξ μετά από έναν καβγά είναι πάντα μια h0t εμπειρία – ξέρω ζευγάρια που προκαλούν ανούσιους τσακωμούς μόνο και μόνο για αυτό που ακολουθεί, ενώ δεν έχει να κάνει τόσο με την “αγριάδα” του πράγματος όσο με τη διέγεpση που προκαλεί στον εγκέφαλό σου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στα περισσότερα sites με ποpνό η κατηγορία της γuμvής πάλης είναι εδώ και χρόνια στο τοπ 5. Πώς θα το κάνεις λοιπόν; Προφανώς δεν θα αρχίσεις να του επιτίθεσαι λες και είστε μέσα σε ρινγκ. Στόχος δεν είναι να πλακωθείτε, αλλά να έχετε μια έντονη λεκτική διαφωνία που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη, την οποία στη συνέχεια θα εκτονώσετε στο κρεβάτι. Προτίμησε να ανέβεις επάνω του και να αρχίσεις να τον πειράζεις με όλα αυτά που εκνευρίζουν τους άντρες: τσίμπα του τα χέρια, τράβηξέ του λίγο τα γένια – το μισούν! Αν θέλετε να το πάτε ένα βήμα παρακάτω, μπορείτε να έχετε και δεμένα μάτια ώστε να αυξήσετε ακόμα περισσότερο την έξαψη.

Ταξίδι για δύο στο χωροχρόνο
Δεν χρειάζεται να έχετε κάποια τρομακτική εμπειρία προκειμένου να δείτε τη ζωή σας να περνάει ασπρόμαυρη μπροστά απ’ τα μάτια σας. Το να κάνουμε κάποια νοητά flashbacks σε ωραίες στιγμές του παρελθόντος είναι κάτι που πάντα μας δίνει χαρά – σκέψου το όπως ονειρεύεσαι παραλίες και διακοπές την ώρα που είσαι στο γραφείο. Ώρα λοιπόν να υιοθετήσετε αυτή την τακτική και με το αγόρι σου. Ξεκινήστε να αναπολείτε εκείνες τις πρώτες μέρες της σχέσης σας που οι ορμόνες έκαναν πάρτι και δεν σας άφηναν να ξεκολλήσετε ο ένας από τον άλλον. Ακούστε τη μουσική που ακούγατε στα πρώτα ραντεβού σας, φόρεσε το άρωμα που σου είχε κάνει δώρο στις αρχές ή μαγείρεψέ του το πρώτο γεύμα που του είχες ετοιμάσει. Οι μυρωδιές που έχουν συνδεθεί με εκείνες τις μέρες είναι πολύ πιθανό να σας ξυπνήσουν τα ίδια ένστικτα και σήμερα. Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να ταξιδέψεις στο χρόνο;

Η τέχνη του teasing
Όταν πρωτογνωρίζεις κάποιον, υπάρχει ο ενθουσιασμός για το άγνωστο: τι θα σου κάνει, τι θα του κάνεις εσύ, γενικά πώς θα κυλήσει το πράγμα μεταξύ σας. Θέλεις να εξερευνήσεις αυτόν τον άνθρωπο (και τους κοιλιακούς του, αν υπάρχουν) και δε μπορείς να κρατηθείς. Aυτή την αίσθηση περιέργειας και ανυπομονησίας είναι που πρέπει να δημιουργήσετε και πάλι. Βέβαια, όταν πρόκειται να κοιμηθείς με τον άλλον για την 65η φορά, το να είσαι το ίδιο ενθουσιώδης δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο. Μπορείς όμως να το προκαλέσεις με παιχνιδιάρικο τρόπο. Το μυστικό κρύβεται στην “αθωότητα”: Μην προσπαθείς να είσαι πολύ σοβαρή στην προσπάθειά σου να τον σαγηνεύσεις γιατί το αποτέλεσμα θα είναι μάλλον αστείο. Ξεκίνα βάζοντας απαλή μουσική να παίζει και παράσυρέ τον σε ένα soft στpιπτίζ. Και μην ανησυχείς καθόλου για το σώμα σου, τη δεδομένη στιγμή θα σε βρίσκει πιο $exy από ποτέ άλλοτε.

Πηγαίνετε για $exy shopping
Κάνε κάτι που θα έκανες σε περίοδο γιορτών: Βγες για ψώνια. Όχι όμως για δώρα που θα έδινες στη θεία σου αλλά για κάποια πιο… άτακτα. Μια επίσκεψη σε ένα $ex shop θα σας “δέσει” ακόμα περισσότερο, τόσο εντός καταστήματος όσο και εκτός, δηλαδή στην κρεβατοκάμαρά σας. Αν δεν έχετε ξαναχρησιμοποιήσει $ex toys, ξεκινήστε με κάτι πιο απλό όπως ένα λιπαvτικό και αφήστε τα πιο περίπλοκα για να μη σας πιάσουν γέλια στο τέλος. Βέβαια, ακόμα κι αυτό να συμβεί, δεν πειράζει, καθώς και τα ευτράπελα στο κρεβάτι θα σας φέρουν πιο κοντά σαν ζευγάρι. Τα παιχνιδάκια ανάμεσά σας δε διεγείpουν μόνο το κορμί αλλά και το μυαλό, γεγονός καθόλου ασήμαντο. Άσε που τυχόν αμηχανία θα σας θυμίσει τα πρώτα ραντεβού, κάτι που όπως είπαμε, είναι και το επιθυμητό.

Μίλα του βρόμικα
Πάμε στοίχημα πως όταν σκέφτεσαι την πιο καuτή βραδιά $εξ που έχεις ζήσει, δεν στέκεσαι τόσο στην τεχνική του φίλου σου όσο σε αυτά που σου ψιθύριζε λάγνα στο αυτί. Το d1rty talk μπορεί να πάει τη $εξουαλική πράξη ένα επίπεδο πιο πάνω και σου δίνει την ευκαιρία να του μάθεις τι σου αρέσει και τι όχι, αλλά και το αντίστροφο. Αν αγχώνεσαι και μόνο στη σκέψη και φοβάσαι ότι θα καταλήξεις να ακούγεσαι σαν πρωταγωνίστρια σε ταινία ποpνό, μπορείς να κάνεις λίγο practice και μόνη σου. Για παράδειγμα, όταν είσαι μόνη στο αυτοκίνητο, ξεκίνα να μιλάς στο “αόρατο” αγόρι σου, ρωτώντας τον τι κάνει, αλλά με βαθιά, αι$θησιακή φωνή. Αν είσαι πιο τολμηρή, μπορείς να συνεχίσεις το d1rty talk όταν… περιποιείσαι τον εαυτό σου και πάλι με το πιο σοβαρό και αισθησιακό ύφος που έχεις. Αν εξασκηθείς μόνη, το να μιλήσεις βpόμικα σε κάποιον άλλο δεν θα είναι τόσο αμήχανο όταν φτάσει η ώρα.

Κάνε τέλειο $εξ νηφάλια
Σίγουρα όταν έχεις πιει ένα (ή δύο ή τρία) ποτηράκια παραπάνω, το σώμα και το μυαλό σου λύνονται πολύ πιο εύκολα ενώ τα όρια και οι αναστολές πάνε περίπατο. Δεν χρειάζεται όμως να κατεβάζεις πάντα ένα μπουκάλι προκειμένου να μπορέσεις να περάσεις σούπερ στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, έχεις σκεφτεί ποτέ να δοκιμάσεις το ταντρικό $εξ; Αυτό το είδος συνεύρεσης δεν έχει στόχο την ολοκλήρωση μέσω της διεί$δυσης, αλλά μέσω της αναπνοής! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καθίσεις αντικριστά με το σύντροφό σου και να ξεκινήσετε ένα σετ βαθιών αναπνοών και εκπνοών, οι οποίες σιγά σιγά θα σας φτάσουν στη διέγερση. Το νόημα του ταντρικού $εξ είναι να ηρεμήσετε και να ξεφορτωθείτε τις σκέψεις σας προκειμένου να φτάσετε στην ολοκλήρωση. Τι λες, θα το δοκιμάσεις; Το συστήνει και ο Sting!

πηγή
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: