ΣΙΝΕ

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Επίσκεψη υπ. Βουλευτή Τιμ. Κοψαχείλη στον Τύρναβο (VIDEOS)

Τους ετεροδημότες του Τυρνάβου επισκέφθηκε ο κ. Κοψαχείλης
Τον Τύρναβο επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής, κ. Κοψαχείλης, το απόγευμα της Κυριακής 18 Ιανουαρίου όπου και...
έτυχε θερμής υποδοχής από τους εκεί ετεροδημότες. Με ιδιαίτερα θερμά  λόγια προλόγισε τον κ. Κοψαχείλη, ο Πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας Γιάννης  Νασίκας εκφράζοντας την έντονη ικανοποίηση του για την σημαντική και ουσιαστική στήριξη που δέχθηκαν από τον κ. Κοψαχείλη κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Κοινοβούλιο, για οποιοδήποτε θέμα αντιμετώπισαν. 
Ο κ. Κοψαχείλης τόνισε κι εδώ την κρισιμότητα των επερχόμενων εκλογών καθώς όπως ανέφερε δεν αποφασίζουμε μόνο για το σήμερα αλλά για το μέλλον της χώρας και των γενιών που έρχονται. Η Ελλάδα ανήκει στην Ε.Ε και μάλιστα  στην ευρωζώνη. Τη στιγμή που κινδύνευσε, οι εταίροι της, οι λαοί της Ευρώπης, θέλησαν να τη βοηθήσουν να σταθεί στα πόδια της. Οι έλληνες έβαλαν πλάτες για να σωθεί η χώρα τους με σκληρές και για πολλούς άδικες θυσίες . Στην Ελλάδα τα τελευταία 2 ½ χρόνια, έγιναν τεράστιες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που έπρεπε, κανονικά, να έχουμε κάνει πριν από χρόνια. Η οικονομία νοικοκυρεύτηκε, οι σπατάλες και διαφθορά τελείωσαν. Βγήκαμε στις αγορές,  την ώρα που έλεγε η τρόικα και ο ΣΥΡΙΖΑ  ότι δεν μπορούμε, και τα καταφέραμε. Φτάσαμε στην τελική διαπραγμάτευση, έχοντας πετύχει όλους τους δημοσιονομικούς στόχους,   για να γυρίσουμε σελίδα και να προχωρήσουμε,  με ευρωπαϊκό μαξιλάρι ασφαλείας,  στο μέλλον.  Καλούμαστε να αποφασίσουμε εάν θα πάμε μπροστά με σύνεση, σταθερότητα και αξιοπρέπεια σε ένα νέο παραγωγικό μοντέλο. Σε ένα μοντέλο που να δημιουργεί πλεονάσματα και όχι χρέη.

Ο βουλευτής στα τοπικά θέματα αναφέρθηκε στους δασικούς συνεταιρισμούς και γενικότερα στη διαχείριση του δάσους, στον εκσυγχρονισμό του χιονοδρομικού κέντρου το οποίο  προσφέρει δυνατότητες ανάπτυξης υποστηρικτικών και συμπληρωματικών δραστηριοτήτων προς τον Τουρισμό. Η περιοχή αποτελεί πόλο έλξης και γίνονται προσπάθειες  για να τη χωροταξική διεύρυνση του, ως ενιαίο αναπτυξιακό χώρο, πέρα και έξω από διοικητικά όρια και τεχνητούς διαχωρισμούς.  Για την επιτυχή πορεία του Γεωπάρκου η οποία επιβεβαιώνεται με την ταχεία αναγνώριση του, αφού εξασφαλίστηκε η θετική γνώμη και η στήριξη της Ελληνικής Επιτροπής της UNESCO και, προσωπικά, της προέδρου της, κ. Μ. Τζιτζικώστα, τέθηκε υποψηφιότητα για την ένταξη του Γεωπάρκου στο Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δίκτυο της UNESCO.
 Ο φάκελος της υποψηφιότητας είναι πλήρης και αναμένεται κατά την άνοιξη του 2015 να ολοκληρωθεί η ένταξη του στο Δίκτυο. Με το έργο αυτό κερδίζονται πολλαπλά οφέλη, αφού το Εθνικό Πάρκο της Βόρειας Πίνδου εμπλουτίζεται ακόμη περισσότερο και τα Γρεβενά γίνονται ακόμα πιο γνωστά διεθνώς εισάγοντας στην τοπική οικονομία τον τομέα του Γεωτουρισμού προς αξιοποίηση και ανάπτυξη.
Αξίζει να σημειωθεί πως παρών στην ομιλία ήταν και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης νερά ΣΑΜΑΡΙΝΑΣ Α.Ε., κ. Αδάμ, ο οποίος στην παρέμβαση που έκανε δήλωσε εντυπωσιασμένος  από την αντιμετώπιση και την συμπεριφορά του βουλευτή αλλά και από την αποτελεσματικότητα με την οποία χειρίστηκε θέματα που αφορούσαν γενικότερα την επιχείρηση, η οποία ως γνωστό έχει την έδρα παραγωγής στην ορεινή Σαμαρίνα.






Γραφείο Τύπου
Τιμολέων Κοψαχείλη
Υποψήφιου Βουλευτή Γρεβενών
ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: