ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Θυμάστε την καυτή χωριάτισσα Ντέιζι από τους «Ντιουκς»; (pics + video)

Σε κάθε της εμφάνιση στη δημοφιλή σειρά «Ντιουκς» της δεκαετίας του 1980 προκαλούσε... αναστάτωση στον ανδρικό πληθυσμό. Και όχι άδικα.


Η Ντέιζι Ντιουκ, η πανέμορφη, σeξι χωριάτισσα της σειράς, ήταν ξαδέρφη των πρωταγωνιστών, των αδερφών Μπο και Λουκ, οι κόντρες των οποίων με τον σερίφη Ρόσκο έχουν μείνει αξέχαστες.

Οχι όμως όσο η Ντέιζι (την οποία υποδυόταν η ηθοποιός Κάθριν Μπαχ), που δούλευε ως σερβιτόρα και οι πελάτες συνέρρεαν στο μαγαζί όπου εργαζόταν μόνο και μόνο για να τη δουν και να της μιλήσουν.

Σήμερα, η Κάθριν Μπαχ είναι 60 ετών και συμμετέχει εδώ και περίπου δύο χρόνια στη μακροβιότερη σαπουνόπερα της τηλεόρασης, τα «Ατίθασα νιάτα», ενώ στην προσωπική της ζωή έχει δύο μεγάλες κόρες. Ο δεύτερος και τελευταίος άντρας της αυτοκτόνησε τον Απρίλιο του 2010.

Να σημειωθεί ότι τον ρόλο της Ντέιζι υποδύθηκε το 2005, σε ριμέικ της σειράς, η πασίγνωστη Τζέσικα Σίμπσον, χωρίς όμως να έχει την ίδια επιτυχία με την... αυθεντική Ντέιζι. Άξιο αναφοράς είναι επίσης το γεγονός ότι όσο η σειρά παιζόταν τα -ομολογουμένως υπέροχα- πόδια της Κάθριν Μπαχ ήταν ασφαλισμένα για 1 εκατομμύριο δολάρια!







Radio.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: