ΣΙΝΕ

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Βρείτε με ένα SMS το σημείο με τη χαμηλότερη τιμή βενζίνης στην περιοχή σας!!

Με ένα δωρεάν μήνυμα από το κινητό σας στον πενταψήφιο αριθμό «54151» και αναφέροντας την περιοχή που σας ενδιαφέρει κάθε φορά, μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πρατήρια με την πιο φτηνή βενζίνη.
Με ένα SMS οι αρμόδιοι θα σας δίνουν τα 3 πιο φτηνά σημεία πώλησης αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων στην περιοχή που επιθυμείτε κάθε φορά.

Ο δεύτερος τρόπος αφορά στην ενεργοποίηση ηλεκτρονικών πινάκων, στην Αττική οδό, όπου θα αναγράφονται οι τιμές της αμόλυβδης βενζίνης για τα επόμενα τρία βενζινάδικα που πρόκειται να συναντήσει ο οδηγός. Η υπηρεσία αυτή θα τεθεί σε εφαρμογή από τις αρχές Ιανουαρίου.

Ένας άλλος τρόπος ιδανικός για όσους έχουν συσκευές android (κινητά ή tablet) είναι να κατεβάσουν την εφαρμογή VenziniGR μέσω της οποίας θα μπορούν να βάζουν την περιοχή που τους ενδιαφέρει και να βρίσκουν με αυτόν τον τρόπο το πρατήριο καυσίμων με την πιο οικονομική βενζίνη της περιοχής.

Τέλος, μπορείτε να μπείτε μέσω internet στο Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων (στο www.fuelprices.gr), να πατήσετε την περιοχή που σας ενδιαφέρει και το είδος βενζίνης ή αερίου που θέλετε να βάλετε στο αυτοκίνητό σας και να βρείτε τα πιο κοντινά σημεία πώλησης, τη διεύθυνσή τους, αλλά και την τιμή του καυσίμου.

spirossoulis.com
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: