ΣΙΝΕ

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Από τον Ισραηλινό στρατό, supermodel εσωρούχων! [εικόνα]

Αυτή είναι η νέα «θεά» που τραβάει τα βλέμματα, ποζάροντας μόνο με εσώρουχα. Η δεκανέας του Ισραηλινού στρατού Shlomit Malka παρουσιάζει τα... όπλα της. 
Δείτε την...


Η αισθησιακή Shlomit Malka, το νέο supermodel που όλοι συζητούν για αυτό γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Τελ Αβίβ. Ήταν ένα κορίτσι όπως τα άλλα -βέβαια, πολύ ομορφότερο-, που επέλεξε τελικά να κάνει στρατιωτική καριέρα και κατατάχθηκε στον Ισραηλινό στρατό, όπου υπηρέτησε ως δεκανέας! Αυτό το κορίτσι, είναι το νέο πρόσωπο και σώμα (φυσικά) της μεγάλης εταιρίας εσωρούχων Intimissimi.
Το προφίλ της στο Facebook ήταν η... πηγή της ανακάλυψής της από πρακτορείο μοντέλων.Το προφίλ της, πριν την ενασχόλησή της με το μόντελινγκ, ήταν τόσο δημοφιλές που καθημερινά δεχόταν χιλιάδες μηνύματα και αιτήματα φιλίας. Όσο για το Twitter και το Instagram; Εδώ μιλάμε -τώρα πια- για 5,700 tweets για χάρη της το δευτερόλεπτο και αναρτήσεις, που κοινοποιούνται και στο Facebook, που φτάνουν σχεδόν τα 2,5 εκατομμύρια! 
Δε θα γινόταν αυτό το κορίτσι, με αυτή τη δύναμη και επιρροή στα social media να μην τραβήξει την προσοχή της Intimissimi, που ήθελε ένα καινούριο πρόσωπο με θηλυκότητα, ομορφιά, σοφιστικέ διάθεση και άψογες αναλογίες, όπως το 1.75 ύψος και τις διαστάσεις 81-61-89 της Shlomit
Η καλλονή πόζαρε στον φακό του Russell James και εγένετο η νέα «θεά» που θα απασχολήσει σίγουρα τον κόσμο της μόδας.

thetoc.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: