ΣΙΝΕ

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Trend Alert: Ό,τι νέο παίζει στο σεξ... για να μην μένεις πίσω!

Trend Alert: Ό,τι νέο παίζει στο σεξ
Από blogs, σειρές και ταινίες μέχρι βιβλία και ειδικά σεμινάρια, εκεί έξω υπάρχει υπερπληθώρα πληροφοριών γύρω από το σεξ. Όπως λένε οι... σεξοθεραπευτές, οι γυναίκες σήμερα είναι...
πιο μπερδεμένες από ποτέ και έχουν απορίες που ούτε καν φαντάζονταν ότι υπάρχουν. Να μερικές από τις ερωτήσεις που ακούν πολύ συχνά πλέον οι sex experts, καθώς και οι απαντήσεις τους. Για να μην τρέχεις εσύ πίσω από τις νέες (σ)τάσεις, αλλά οι νέες (σ)τάσεις να ακολουθούν εσένα.

Τι είναι τελικά αυτό το edging που ακούω συνέχεια;
Το edging είναι να φέρνεις τον εαυτό σου στο χείλος του οργασμού (μόνος σου ή με παρτενέρ) και να σταματάς ακριβώς πριν από την κορύφωση, κάνοντάς το ξανά και ξανά. Τα πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου επιβεβαιώθηκαν πρόσφατα από μια νέα μελέτη, η οποία οδηγήθηκε στο συμπέρασμα ότι το edging μπορεί να κάνει τον οργασμό πιο έντονο. Θα χρειαστούν μερικές προσπάθειες μέχρι να το πετύχεις αλλά τι καλύτερο έχεις να κάνεις το απόγευμά σου;

Είναι λάθος να φαντασιώνομαι ότι είμαι υποταγμένη;
Καθόλου! Αλλά τέτοιου είδους φαντασιώσεις μπορούν να σε κάνουν να πιστεύεις ότι ο πρίγκιπας του παραμυθιού θα σου προσφέρει τον πιο σούπερ ντούπερ οργασμό της ζωής σου και δυστυχώς δεν είναι πάντα έτσι. Η ιδέα βέβαια ότι ο άντρας είναι ο μόνος υπεύθυνος για την ευχαρίστησή σου μπορεί να σου δημιουργηθεί ανεξάρτητα από το είδος των φαντασιώσεων που έχεις και όλοι οι ειδικοί συμφωνούν ότι δεν πρέπει να τα αφήνεις όλα πάνω του. Οπότε κατά τη διάρκεια του σεξ φρόντισε να συμμετέχεις. Μπορείς να αυνανιστείς, να χρησιμοποιήσεις δονητή, ή και να του ζητήσεις ό,τι χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις. Αυτά τα πράγματα άλλωστε είναι δούναι και λαβείν.

Γιατί δεν μπορώ να φτάσω σε οργασμό;
Οι σεξολόγοι μένουν έκπληκτοι με τον αριθμό των γυναικών που ξεκινούν με αυτήν την ερώτηση και συνεχίζουν περιγράφοντας μια σχέση που δεν είναι υγιής. Μετά είναι περιττό να αναρωτιούνται γιατί δεν είναι καλό το σεξ. Είναι η σχέση σου ευτυχισμένη και σταθερή; Καλώς! Τότε άνοιξε τους διαύλους επικοινωνίας και πες στο σύντροφό σου τι χρειάζεσαι για να φτάσεις σε οργασμό. Οι ειδικοί επιμένουν ότι πρέπει να μιλάμε και τονίζουν ότι η υπερπροσφορά του κακής ποιότητας πορνό έχει δώσει στους άντρες λάθος πρότυπα για το πώς να φέρουν τις συντρόφους τους σε οργασμό. Στις sex movies το μόνο που χρειάζεται είναι μεγάλα προσόντα και συνεχής ώθηση. Πόσοι νέοι άντρες όμως πιστεύουν ότι οι γυναίκες μπορούν να φτάσουν σε οργασμό με τον ερεθισμό της κλειτορίδας; Δυστυχώς πολύ λίγοι. Συνεπώς οι γυναίκες δεν μαθαίνουν πώς να ερεθίζονται και οι άντρες έχουν λάθος άποψη σχετικά με το τι εκείνες απολαμβάνουν.

Τι παίζει τελικά με το squirting; Να δοκιμάσω να το κάνω;
Το squirting, aka γυναικεία εκσπερμάτιση, έχει γίνει πρόσφατα στόχος για όλες τις γυναίκες εξαιτίας της αναφοράς του σε ταινίες αισθησιακού -και όχι μόνο- περιεχομένου. Οι ειδικοί μας λένε: "Μην ασχολείστε. Είναι μια ανούσια μόδα που στόχο έχει να νιώσουν οι άντρες περισσότερο μάτσο παρά να προσφέρει ικανοποίηση". Σε μερικές συμβαίνει φυσικά, έπειτα από πίεση σε συγκεκριμένο σημείο του κόλπου (το G που ακούμε τόσα χρόνια), ενώ άλλες προσπαθούν να εκπαιδευτούν ώστε να τους συμβεί. Στην πραγματικότητα μιλάμε για (περίπου) ένα κουταλάκι του γλυκού υγρά από τα οποία τα περισσότερα είναι ούρα.

Ο φίλος μου λέει ότι ο "θάμνος" είναι και πάλι της μόδας. Εγώ βέβαια νόμιζα ότι η αποτρίχωση της ευαίσθητης περιοχής είναι απαραίτητη! Τι ισχύει τελικά;
Οι προτιμήσεις (και για τους περισσότερους ανθρώπους είναι απλά και μόνο προτιμήσεις και όχι κανόνες) ποικίλλουν, οπότε κάνε αυτό που θες! Ερευνητές της σεξουαλικότητας και της αναπαραγωγής βρήκαν ότι το 11% των γυναικών σπανίως αποτριχώνει τελείως την ευαίσθητη περιοχή και το 20% δεν την αποτριχώνει καθόλου. Μια άλλη έρευνα από μια εταιρεία προϊόντων αποτρίχωσης κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η κορυφαία επιλογή των αντρών ήταν μια ευαίσθητη περιοχή περιποιημένη αλλά με φυσικό look, ενώ μόνο το 12% απάντησε ότι προτιμάει την αποτρίχωση τύπου Χόλιγουντ (την ολική δηλαδή).

Sex toys για ζευγάρια. Ακριβά αξεσουάρ ή... απαραίτητα για το κομοδίνο μου;
Το τελευταίο διάστημα τα sex toys που απευθύνονται σε ζευγάρια έχουν αυξηθεί κατά πολύ. Έχουν έξυπνο σχεδιασμό ώστε να ερεθίζουν και να ικανοποιούν και τους δύο παρτενέρ ταυτόχρονα. Αν θέλεις να φέρεις τα σεξουαλικά παιχνίδια στην κρεβατοκάμαρά σας αυτά είναι μια καλή αρχή καθώς το καμπυλωτό και εργονομικό τους design είναι λιγότερο "απειλητικό" από τα παραδοσιακά σε σχήμα πέους.

Έχω εδώ και καιρό ένα sex buddy αλλά γνώρισα κάποιον άλλο που θέλω να κάνω σχέση μαζί του. Πώς θα το τελειώσω με τον πρώτο;
Οι ψυχαναλυτές λένε ότι το ιδανικό σε τέτοιες περιπτώσεις θα ήταν να έχετε με τον ερωτικό σου παρτενέρ τις προσδοκίες που μπορεί να υπάρχουν σε μια τέτοιους είδους σχέση, αλλά να παραμένει ανοιχτό και το ενδεχόμενο να ερωτευτεί ο ένας τον άλλον ή και κάποιον τρίτο. Αν η καρδιά σου τελικά βρει άλλο ταίρι, πες στον παρτενέρ σου ότι πέρασες πολύ καλά, αλλά χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου και να δοκιμάσεις το ενδεχόμενο μιας σοβαρής σχέσης.

Βγαίνω με έναν τύπο αλλά παράλληλα ελκύομαι και από μια φίλη μου. Είμαι bisexual;
Η σεξουαλικότητα είναι περισσότερο "ευέλικτη" από ό,τι νομίζουμε. Αν και το ποσοστό των λεσβιών ή των bisexual ανέρχεται μόνο στο 5%, περίπου το 11-15% έχει κάνει σεξ με γυναίκα και ένα ποσοστό πολύ μεγαλύτερο έχει νιώσει έλξη από το ίδιο φύλο. Αν θες να εξερευνήσεις τη σεξουαλικότητά σου και αν φυσικά το θέλει και η φίλη σου, σκέψου ακριβώς όπως θα σκεφτόσουν αν ήταν άντρας ο δεσμός σου, δηλαδή πώς αυτό θα επηρεάσει τη φιλία σας και αν ψάχνεις απλά μια σεξουαλική εμπειρία ή μια σχέση.

Μόλις έλαβα στο κινητό μου ένα πονηρό μήνυμα από το φίλο μου! Δεν ξέρω πώς να απαντήσω!
Έχεις δύο εναλλακτικές. Μια μαζεμένη απάντηση του τύπου "Δεν μπορώ να περιμένω", που είναι ενθαρρυντική αλλά δεν αφήνει περιθώρια για να συνεχιστεί η συζήτηση ή αν νιώθεις άνετα, μια πιο χαλαρή απάντηση όπως για παράδειγμα "Αλήθεια; Πες μου κι άλλα" ή "πού θες να το κάνουμε αυτό;" και ρίξ' του πάλι το μπαλάκι. Αν πάλι θες να το προχωρήσεις λίγο ακόμα προτίμησε κάτι προκλητικό αλλά όχι και ακατάλληλο, όπως για παράδειγμα "Θα ήθελα να χαϊδέψω όλο σου το κορμί τώρα". Όπως λένε άλλωστε και οι ειδικοί είναι πιο αποτελεσματικό να αφήνεις τον άλλο να ανυπομονεί παρά να ξεκινήσεις κατευθείαν το dirty talk!

Από την κλειδαρότρυπα!
Το 45% των γυναικών έχουν δονητή
Οι γυναίκες αυνανίζονται 2-3 φορές κάθε βδομάδα
Το 71% των γυναικών έχουν στείλει στον σύντροφό τους μια sexy selfie
Το 56% των γυναικών είχαν μια σεξουαλική φαντασίωση για συνάδελφό τους
Οι Ελληνίδες έχουν κατά μέσο όρο 8 σεξουαλικούς παρτενέρ.

lifenewscy.com

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: