ΣΙΝΕ

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Παράταση στο voucher του ΟΑΕΔ

Παρατείνεται, με απόφαση του ΟΑΕΔ, έως τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου, η προθεσμία για τη δήλωση της διοικητικής ή μη εμπειρίας, για τους ενδιαφερόμενους να ενταχθούν στο πρόγραμμα...
 «Επιταγή κατάρτισης ανέργων σε τομείς οικονομικής δραστηριότητας με υποχρεωτική εγγυημένη απασχόληση»,
για 16.600 ανέργους, ηλικίας 29 έως 64 ετών.

Σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Οργανισμού επισημαίνει, ότι «όσοι δε δηλώσουν το είδος της εμπειρίας για την οποία έχουν πυροδοτηθεί, μέχρι την ως άνω καταληκτική ημερομηνία, δεν θα λάβουν μέρος στην τελική κατάταξη των ωφελουμένων».

Η πλήρης ανακοίνωση του ΟΑΕΔ:
Ενημερώνουμε ότι ως προς την έκδοση των αποτελεσμάτων μοριοδότησης για τους υποψήφιους ωφελούμενους, στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης, με τίτλο «Επιταγή κατάρτισης ανέργων σε τομείς οικονομικής δραστηριότητας με υποχρεωτική εγγυημένη απασχόληση», (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 08/2014 γιαvoucher κατάρτισης 16.600 ανέργων ηλικίας 29-64 ετών), ανακοινώνεται ότι:

Παρατείνουμε την καταληκτική ημερομηνία για τη δήλωση της Διοικητικής ή μη Εμπειρίας από τους εν δυνάμει ωφελουμένους μέχρι τη Δευτέρα 12/1/2015 και ώρα 24:00.

Επισημαίνουμε ότι όσοι δε δηλώσουν το είδος της εμπειρίας για την οποία έχουν μοριοδοτηθεί, μέχρι την ως άνω καταληκτική ημερομηνία, ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ στην τελική κατάταξη των ωφελουμένων.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: