ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Σε εξέλιξη το θρίλερ με τον 20χρονο φοιτητή στα Ιωάννινα

Ώρες αγωνίας ζει από το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής μια οικογένεια από το Ρέθυμνο, καθώς χάθηκαν τα ίχνη του 20χρονου γιου τους, ο οποίος σπουδάζει στην γαλακτοκομική σχολή Ιωαννίνων.

Η δήλωση για την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη έγινε την ίδια ημέρα στις αρχές από τη μητέρα του, όταν σταμάτησε η επικοινωνία που είχαν.

Η μητέρα του νεαρού φοιτητή βρίσκεται ήδη στα Γιάννενα μαζί με συγγενικά της πρόσωπα. Συγκεκριμένα η εξαφάνιση δηλώθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κατσικά Ιωαννίνων και μέσα στη δήλωση, αναφέρεται ότι ο νεαρός από το Ρέθυμνο έμενε στη φοιτητική εστία της σχολής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν χάθηκε ο 20χρονος, φορούσε μία μπλούζα φούτερ με μία μπλε στάμπα, τζιν παντελόνι χρώματος μπλε και μαύρα δερμάτινα παπούτσια. Έχει ανάστημα 1,80 και είναι ελαφρώς αξύριστος.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Η τοπική ΕΛ.ΑΣ. έχει ήδη χτενίσει τις περιοχές γύρω από τη σχολή όπου φοιτούσε και διέμενε ο 20χρονος. Μάλιστα η 5η ΕΜΑΚ της περιοχής ψάχνει ακόμα και στη λίμνη που υπάρχει εκεί κοντά αλλά για την ώρα δεν υπάρχει οποιαδήποτε ένδειξη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός φεύγοντας άφησε όλα τα προσωπικά του αντικείμενα στο δωμάτιο της φοιτητικής εστίας καθώς και το κινητό του τηλέφωνο, γεγονός που εμπόδισε τους οικείους του να επικοινωνήσουν μαζί του.

Οι αστυνομικές αρχές Ιωαννίνων έχουν κάνει σήμα σε όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις της χώρας, μεταξύ των οποίων και στην αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου, άνδρες της οποίας χτενίζουν και την ευρύτερη περιοχή στην οποία διαμένει η οικογένεια, χωρίς ωστόσο να έχουν προκύψει χρήσιμες πληροφορίες που θα ρίξουν φως στην υπόθεση της εξαφάνισης του 20χρονου φοιτητή.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο θείος του 20χρονου φοιτητή Γιώργος Δρυδιαννάκης μιλάει στη Νέα Τηλεόραση.


tro-ma-ktiko
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: