ΣΙΝΕ

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Μπρούσκο: Επεισόδιa 293-294- 295-296 (VIDEOS)

επεισόδιο 293
Ο Αχιλλέας κι η Μελίνα σπεύδουν να σώσουν την κατάσταση, όταν ο Νεκτάριος κι η Αντιγόνη εγκλωβίζονται σε δωμάτιο ξενοδοχείου, λόγω της...

Δήμητρας που ‘χει στηθεί απ’ έξω. 


Η Αγγελική δηλώνει αποφασισμένη να ζήσει τη ζωή της, αδιαφορώντας για τα σχόλια που γίνονται εις βάρος της οικογένειας Γιαννακάκη. 

Ο Διαμαντής εξαγριώνεται όταν η Στεφανία, με την παιδική της αφέλεια, του λέει για τις επισκέψεις της με την Αναστασία και το μωρό της, στο σπίτι του Παύλου. Στο μεταξύ ο Πάτροκλος με πρωτοβουλία του, πλευρίζει την Δάφνη, με σκοπό να την πείσει να επιστρέψει στον Διαμαντή. 

Ο Μηνάς κάνει ένα βήμα προσέγγισης, συγκινώντας την Βασιλική. Η Λουκία πηγαίνει ως καλεσμένη στο σπίτι της Δάφνης και του Μάρκου, αγνοώντας ότι θα ‘ρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Παύλο, ο οποίος θα απαιτήσει να μάθει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της. Ο Σήφης βγαίνει εκτός εαυτού, όταν η Αγγελική εξαφανίζεται.. μαζί με την Στεφανία.

επεισόδιο 294 


Ο Αχιλλέας και η Μελίνα επιστρέφουν μετά από έναν ολόκληρο χρόνο στο σπίτι τους στην Κύπρο και προσπαθούν να ξεκινήσουν και πάλι τη ζωή τους. Η Όλγα και ο Ματθαίος, μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του γάμου τους. Στο μεταξύ, στα Χανιά όλοι αναρωτιούνται ποιος είναι ο πατέρας του μωρού της Λουκίας. 

Ο Παύλος τη ρωτάει ευθέως, αλλά δεν παίρνει καμία απάντηση. 
Η Πανίτσα, θύμα της παρενέργειας του διαλογισμού για το ξύπνημα της κουνταλίνι, θα την πέσει στον Μηνά, ο οποίος αποφασίζει να της κάνει πλάκα και της προτείνει να βγουν ραντεβού, ενώ στην πραγματικότητα το μυαλό του είναι στη Βασιλική, καθώς πια έχει βγει επισήμως και το διαζύγιό τους. 

Ο Σήφης ανησυχεί πολύ για το γεγονός ότι η Αγγελική έχει πάρει την Στεφανία και έχει εξαφανιστεί και τελικά τον περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Ο Νεκτάριος αποφασίζει να αποκαλύψει στον Αχιλλέα ότι ο βιολογικός του πατέρας είναι ο Διαμαντής.

επεισόδιο 295 


Ο Σήφης είναι έξαλλος με την εξαφάνιση της Αγγελικής και την αρπαγή της κόρης του, για αυτό και πάει με τον Μηνά να βρουν τον Ανδρέα απειλώντας τον να τους πει το που βρίσκεται. Ο Μηνάς πάει μεθυσμένος και σε χάλια κατάσταση στο σπίτι της Δάφνης, αφού το διαζύγιο του με την Βασιλική τον πονάει. Εκεί όμως βρίσκει και την ευκαιρία να την πέσει στην Πανίτσα, προκειμένου να την εκθέσει και να την εκδικηθεί. 

Ο Αχιλλέας δυσκολεύεται να πιστέψει πως ο Νεκτάριος δεν είναι αδερφός του, και υποψιάζεται πως πίσω από αυτήν την αποκάλυψη στήνει κάποια ίντριγκα ο Διαμαντής. Οι προετοιμασίες για τον γάμο του Ματθαίου και της Όλγας συνεχίζονται.. παράλληλα όμως η Όλγα αποφασίζει να πάει στην Κρήτη, προκειμένου να ξεκαθαρίσει με την Αναστασία το θέμα του παιδιού της. 

Ο Πάτροκλος και η Άννα έρχονται ερωτικά πολύ κοντά, αλλά εκείνος πάντα σκέφτεται τη Δήμητρα.. Ο Ματθαίος πλησιάζει την Μελίνα και κρυφά από τον Αχιλλέα, ώστε να βρουν ένα τρόπο να τον βοηθήσουν να αντιμετωπίσει τις σοβαρές κρίσεις πανικού που παθαίνει. Όταν η Αντιγόνη ανακοινώνει στον Νεκτάριο ότι θέλει να χωρίσουν, εκείνος μοιάζει να είναι έτοιμος να τα τινάξει όλα στον αέρα.

επεισόδιο 296 


Η Στεφανία μπαίνει επειγόντως στο χειρουργείο και ο Σήφης τρελός από ανησυχία επιτίθεται στην Αγγελική, η οποία είχε εξαφανιστεί τόσες μέρες με το παιδί. Η Λουκία εξομολογείται στη Δάφνη ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της και η Δάφνη παρότι πιέζεται από τον Μάρκο, αρνείται να του αποκαλύψει την αλήθεια. Ο Μηνάς με την Πανίτσα σκοτώνονται με αφορμή τις μαγνητοφωνήσεις που έχουν κάνει και οι δυο για να έχουν "πειστήρια" για το σύντομο φλερτ τους. 

Ο Αχιλλέας προτείνει στον Ματθαίο να επεκτείνουν τις δουλειές τους και στην Ελλάδα και του βάζει την ιδέα να αγοράσουν αμπέλια και οινοποιείο στην Αττική. Ο Νεκτάριος λέει μια ψεύτικη δικαιολογία στη Δήμητρα και πηγαίνει στα Χανιά προκειμένου να πείσει την Αντιγόνη να μη διακόψει τη σχέση τους. Όμως, στα Χανιά πηγαίνει και η Όλγα για μια τελευταία κουβέντα με την Αναστασία πριν τον γάμο. Η απάντηση που θα της δώσει η Αναστασία, σχετικά με το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της, δεν θα της αρέσει καθόλου. Η Αναστασία ομολογεί στην Όλγα πως το παιδί της είναι του Ματθαίου!

Η Όλγα φαίνεται να είναι σοκαρισμένη και επιστρέφει πίσω στην Κύπρο αποφασισμένη για όλα και έτσι θα μιλήσει στο Ματθαίο όπου και θα του πει τα νέα για το παιδί. Οι εξελίξεις που μας περιμένουν θα είναι εντελώς ανατρεπτικές, αφού ο Ματθαίος θα μοιάζει λες και του έχει τραβήξει το χαλάκι κάτω απ τα πόδια και φαίνεται να είναι σοκαρισμένος με αυτά που του λέει η Όλγα. Όχι μόνο είναι σοκαρισμένος αλλά φαίνεται ότι αρχίζει και μεγαλώνει το μίσος του για την Αναστασία,γι αυτό το γεγονός που του έχει κρύψει και δεν είναι μικρό αυτό που έχει κάνει, του έχει κρύψει ότι έχει παιδί και ο Ματθαίος φαίνεται ότι θα το διεκδικήσει για τα καλά.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: