ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

“Έχω πάει με 3.000 άντρες και είμαι παντρεμένη”! Η εξομολόγηση που θα συζητηθεί!

Εάν βρεθείτε να κάνετε την άβολη συζήτηση με τον σύζυγό σας, περί προηγούμενων συντρόφων, αυτή η γυναίκα θα σας απομακρύνει κάθε πιθανή ανησυχία!


Η Marie Calvert δεν έχει κοιμηθεί με έναν και δύο άντρες στην ζωή της. Υποστηρίζει, όπως σας μεταφέρει το athensmagazine.gr, πως έχει πάει με 3.000 άντρες τα τελευταία 35 χρόνια!

Όπως δηλώνει στον Guardian η 63χρονη, έχει φτάσει σε ένα βράδυ να κάνει σεξ με 14 άντρες! Θεωρεί μάλιστα πως ο αριθμός 3.000 μπορεί και να είναι υποτιμημένος!

“Μέχρι τα 28 μου είχα πάει μόνο με έναν άντρα, τον σύζυγό μου. Ωστόσο όταν άφησε στο σπίτι ένα περιοδικό για ανταλλαγή ζευγαριών στο σπίτι, όλα άλλαξαν”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αν και αρχικά το είχε αγνοήσει, μετά από ένα ξεφύλλισμα, αποφάσισε να δοκιμάσει. Από τότε λοιπόν η Marie και ο σύζυγός της, συνευρίσκονται συνεχώς με άλλους! Η ποικιλία τους είναι τόσο μεγάλη, που αποφάσισαν να ξεκινήσουν λέσχη swingers στο Σέφιλντ, όπου και μένουν!. Η ίδια εξηγεί: “Η ζωή είναι θέμα πειραμάτων και εμπειριών. Αυτό κάνουμε κι εμείς. Ο Barry πάει με άλλες γυναίκες και δεν ζηλεύω γιατί ξέρω οτι με αγαπάει“.

“Το βράδυ που κοιμήθηκα με 14 άντρες, ήταν σε ένα πάρτυ ανταλλαγής στο Μάντσεστερ. Θυμάμαι να πηγαίνω με ένα αίσθημα ασυγκράτητης αμαρτίας! Την επόμενη μέρα πονούσα με έναν γλυκό τρόπο, όπως όταν επιστρέφεις από το γυμναστήριο”, αναφέρει χαρακτηριστικά, ξεπερνώντας κάθε φραγμό!

spirospero.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: