ΣΙΝΕ

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

32ος ο Κώστας Συκαράς, στην τεχνική κατάβαση, στο Παγκόσμιο στις ΗΠΑ

Μυϊκός τραυματισμός για τον Μασιμιλιάνο Βαλκαρέντζι

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Κώστα Συκαρά, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα χιονοδρομίας αλπικών αγωνισμάτων, ανδρών - γυναικών, στις πίστες Βέιλ, στο...
Κολοράντο (ΗΠΑ). Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέλαβε την 32η θέση στην τεχνική κατάβαση, χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει την πρόκριση (σ.σ. περνούσαν οι 25).Ο συνολικός χρόνος του 1:58.83 (1:01.75 και 57.08 στις δύο προσπάθειες).

Στην τελική φάση του αγωνίσματος θ’ αγωνιζόταν όμως ο Γιάννης Αντωνίου, αν και δεν κατάφερε να τερματίσει στον προκριματικό. Κι αυτό διότι σύμφωνα με τους κανονισμούς, από την στιγμή που δεν πήρε την πρόκριση κάποιος από τους Έλληνες, δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό έχει ο αθλητής με την καλύτερη βαθμολογία στο rankingτης χώρας του κι αυτός είναι ο Αντωνίου.

Στο ίδιο αγώνισμα την καλύτερη θέση από τις αθλήτριές μας πήρε η Σοφία Ράλλη που ήταν 56η με χρόνο 1:01.08. Και ακολούθησε η Αναστασία Γκόγκου στην 77ημε 1:05.35 (+15.28) και η Τασία Κοκκίνη στην 79η με 1:07.64 (+17.57), ενώ η Μαρία Σαμαρινού δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθεια της.

Ο Μασιμιλιάνο Βαλκαρέντζι δεν κατάφερε να συνεχίσει το ίδιο καλά όπως και ξεκίνησε το Παγκόσμιο, στην γιγαντιαία κατάβαση. Ο Έλληνο-Ιταλός που είχε πάει πολύ καλά στον προκριματικό, τελικά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει – τερματίσει στον τελικό του αγωνίσματος, εξαιτίας ενός μυϊκού τραυματισμού. 

● Αύριο Δευτέρα θ’ αναχωρήσει για Σουηδία η Εθνική ομάδα βορείων αθλημάτων, γιατο αντίστοιχο Παγκόσμιο, που θα γίνει στο Φάλουν, από τις 18-28 του μήνα. Στην αποστολή θα είναι 5 αθλητές δρόμων αντοχής, οι Απόστολος Αγγέλης, Κλεάνθης Καραμίχας, Κωνσταντίνος Κυριακίδης, Δημήτρης Μπατσής, Γιώργος Νάκας, Γιώργος Παπάσης, 2 αθλήτριες η Μελίνα Μαγουλά,η Γεωργία Νιμπήτη, και ο Νίκος Πολυχρονίδης για το άλμα. Την Εθνική θα συνοδεύσουν οι τεχνικοί ΜάρβινΆκερμαν, ΜπόρισλαβΠάνκοβ καιΤιμολέων Τσουρέκας

● Μια άλλη Εθνική, θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Διάθλου Νέων και Εφήβων, που θα διεξαχθεί στο Μινσκ(Λευκορωσία), 17-22 Φεβρουαρίου. Εκεί θ’ αγωνισθούν οι Δημήτρης Κυριαζής, Νίκος Μαυρίδης, Μαρία Τσακίρη, Νίκος Τσουρέκας, που θ’ αγωνισθούν στο ατομικό, το σπριντ και την καταδίωξη. Προπονητές – συνοδοί είναι οι Κυριάκος Ξάνθης και Θανάσης Τσακίρης.  

            ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: