ΣΙΝΕ

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

AΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κι όμως ο Τσίπρας μετακόμισε από τη Κυψέλη και δεν το κατάλαβε κανείς! Δείτε που πήγε…

Η αλήθεια είναι ότι πολλά λέγονται τον λιτό βίο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της συντρόφου του, Περιστέρας Μπαζιάνα και φυσικά και για την επιλογή της πρωθυπουργικής κατοικίας…


Μένει ο πρωθυπουργός ακόμη στην Κυψέλη ή όχι; Σύμφωνα με τα όσα μπήκε στη διαδικασία να αποκαλύψει το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή «Πρω1νό», ο Αλέξης Τσίπρας και η οικογένεια του,όπως διαβάζουμε στο youweekly.gr, έχουν ήδη μετακομίσει από το διαμέρισμα της Κυψέλης σε άλλη περιοχή.

«Πρόσφατα μετακόμισαν. Έμεναν στην Κυψέλη σε ένα άλλο διαμέρισμα. Τώρα είναι σε ένα διαμέρισμα, το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο, είναι ένα απλό διαμέρισμα, μπαίνοντας μέσα βλέπεις ένα απλό διαμέρισμα μιας αστικής οικογένειας. Το πολύ ωραίο του διαμερίσματος αυτού, επειδή είναι ρετιρέ, ότι έχει τρομακτική θέα 360 μοιρών, ολόκληρη την Αθήνα και έχει τεράστιες βεράντες», έδωσε το σχετικό ρεπορτάζ ο Λιάγκας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μετακόμιση δεν έγινε για να καλύψει κάποια άλλη ανάγκη του νέου πρωθυπουργού και των μελών της οικογένειας του, αλλά κυρίως για λόγους ασφαλείας.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: