ΣΙΝΕ

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Τι προσέχουν οι άντρες σε μια γυναίκα!

Ετοιμάζεσαι να βγεις έξω, είσαι ελεύθερη και ωραία, ντύνεσαι, βάφεσαι, χτενίζεσαι, κάνεις αποτριχώσεις και βάφεις νύχια.


Γίνεσαι μία θεά και βγαίνεις έξω με απώτερο σκοπό να βρεις το άλλο σου μισό. Έχεις σκεφτεί όμως πως τα περισσότερα από όσα κάνεις είναι περιττά γιατί οι άνδρες τα περνάνε στα ψιλά γράμματα;

Και ας το πούμε και αλλιώς. Έχεις σκεφτεί ποια είναι τα πρώτα σημεία που παρατηρούν οι άνδρες πάνω σου; Λοιπόν, λατρεμένη μου αναγνώστρια, οι άνδρες δεν είναι καθόλου περίπλοκα όντα και δεν χρειάζονται καμία αποκωδικοποίηση! Είναι straight-forward που λένε και στο χωριό μου και λένε ξεκάθαρα ποια σημεία παρατηρούν σε μία γυναίκα κάθε φορά που την συναντούν και όχι μόνο την πρώτη φορά!

Εμείς μαζέψαμε τα αγόρια του ipop και όχι μόνο και τους ανακρίναμε. Καταλήξαμε στα 10 πρώτα σημεία (γενικά να ξέρεις μας περνάνε από ένα καλό σκανάρισμα!) και φυσικά τα μοιραζόμαστε μαζί σου για να δώσεις βάση στην επόμενη έξοδο σου!
Spoiler:
Άδικα φτιάχνεις νύχια. Το ποσοστό των ανδρών που τα προσέχουν είναι πολύ μικρό!
Χαμόγελο
diaforetiko.gr : jolie xamogelo ipopgr Τα 10 πρώτα σημεία που προσέχουν οι άνδρες πάνω σου
Όσο περίεργο και να σου ακουστεί, το χαμόγελο ήταν το νούμερο ένα στη λίστα των περισσότερων! Ένα όμορφο χαμόγελο, λένε, είναι αυτό που θα μαγνητίσει το βλέμμα του άνδρα και θα τον κάνει να σταθεί και να σκανάρει και την κάτοχο του! Οι γυναίκες που χαμογελούν (προσοχή στο χαμογελούν και όχι κακαρίζουν σαν να τους καθαρίζουν αυγά) θεωρούνται πιο ελκυστικές και πιο κοινωνικές. Η χαμογελαστή γυναίκα στέλνει  μηνύματα ευτυχίας και αισιοδοξίας, δηλαδή είναι πιο εύκολο να ανοίξει κάποιος συζήτηση μαζί της! Επιπλέον, οι άνδρες όταν βλέπουν μία γυναίκα να χαμογελάει νιώθουν πιο αρρενωποί και τέλος όπως είναι γνωστό όταν χαμογελάς σου ανταποδίδουν χαμόγελα!
diaforetiko.gr : joker xamogelo ipopgr Τα 10 πρώτα σημεία που προσέχουν οι άνδρες πάνω σου
Άρα, άσε τα υφάκια μη μου άπτου και τη σνομπ συμπεριφορά και χαμογέλα, ποτέ δεν ξέρεις πόσοι ερωτεύονται το χαμόγελο σου!
Μάτια
diaforetiko.gr : matia ipopgr Τα 10 πρώτα σημεία που προσέχουν οι άνδρες πάνω σου
Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής κα αυτό φαίνεται να το αναγνωρίζει και ο ανδρικός πληθυσμός. Οπότε, μετά το χαμόγελο σου οι άνδρες ανηφορίζουν στα μάτια σου! Μέσα από τα μάτια μπορείς να καταλάβεις πότε ο άλλος σου λέει ψέματα, πότε χαμογελάει πραγματικά και φυσικά ένα βλέμμα μπορεί να κάνει τον άλλον να «σκαλώσει» πάνω σου! Έρευνες έχουν δείξει πως το 70% των ανδρών δίνουν την πρέπουσα προσοχή στα μάτια των γυναικών και μετά προχωρούν σε όλα τα υπόλοιπα. Επιπλέον, το να κάνουν ένα κομπλιμέντο για τα μάτια μιας γυναίκας είναι πολύ πιο εύκολο και κοινωνικά αποδεκτό από ότι ι οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματος της!
Υπάρχει ακόμα ένα στερεότυπο το οποίο λέει πως οι άνδρες προτιμούν τα μεγάλα παιδικά μάτια στις γυναίκες. Οπότε το σωστό μακιγιάζ μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Μάσκαρα, eye liner και σκιές σε nude αποχρώσεις είναι οι σύμμαχοι σου! Επιπλέον μυστικό, να κρατήσεις οπτική επαφή μαζί του για μερικά δευτερόλεπτα! ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν έχεις καστανά μάτια και φοράς πράσινους/μπλε/γκρι φακούς επαφής ΠΕΤΑ ΤΟΥΣ. Αντί για να τον μαγνητίσεις θα τον ξενερώσεις!
Μαλλιά
diaforetiko.gr : mallia rihanna ipopgr Τα 10 πρώτα σημεία που προσέχουν οι άνδρες πάνω σου
Και ναι! Οι άνδρες παρατηρούν τα όμορφα, περιποιημένα υγιή μαλλιά. Όλες οι ώρες που περνάς στο κομμωτήριο δεν είναι μάταιες! Οι περισσότεροι άνδρες πιστεύουν πως τα υγιή, περιποιημένα και στυλάτα μαλλιά είναι ένδειξη μίας υγιούς προσωπικότητας! Απίστευτο; Και όμως αληθινό! Επίσης η πλειοψηφία των ανδρών θέλει να είναι δίπλα σε γυναίκες με φυσικά, απαλά και ευωδιαστά μαλλιά!  Σε γενικές γραμμές οι άνδρες επιθυμούν γυναίκες με κλασικά χτενίσματα καθώς φοβούνται τα πιο ιδιαίτερα τα οποία υποδηλώνουν έντονο χαρακτήρα!
Κιλά
diaforetiko.gr : skanarisma swma ipopgr Τα 10 πρώτα σημεία που προσέχουν οι άνδρες πάνω σου
Φυσικά και ο κάθε άνδρας θα σε σκανάρει και θα σε ζυγίσει με το μάτι! Μπορεί να ακούγεται ρηχό αλλά βγάζει νόημα! Μπορεί όλοι να δηλώνουν πως θέλουν τις γυναίκες με καμπύλες και όχι κρεμάστρες αλλά θα παρατηρήσεις το βλέμμα του να ζυγίζει αυτές τις καμπύλες!
Έρευνες έχουν δείξει πως δεν υπάρχει λόγος να πεθαίνεις της πείνας καθώς οι περισσότεροι άνδρες δεν προτιμούν τα skinny κορίτσια. Προτιμούν τις γυναίκες που έχουν ένα υγιές σωματότυπο και νιώθουν αυτοπεποίθηση για τον εαυτό τους! Και μην ξεχνάμε πως τα γούστα είναι υποκειμενικά!
Στήθος
diaforetiko.gr : stithos ipopgr Τα 10 πρώτα σημεία που προσέχουν οι άνδρες πάνω σου
Πίστευες πως οι άνδρες δεν θα παρατηρούσαν το γυναικείο στήθος; Αν και οι άνδρες μας εξέπληξαν καθώς πιστεύαμε πως αυτό το σημείο του γυναικείου σώματος θα ήταν το νούμερο ένα στη λίστα τους!  Και όμως, δεν είναι! Δεν είναι λίγες οι μελέτες που έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες κοιτάνε πρώτα μάτια και χαμόγελο και μετά στήθος! Και ο λόγος που ένας άνδρας κοιτάζει στο στήθος δεν είναι ότι είναι λιγούρι αλλά γιατί το έχει στο dna του καθώς το στήθος δείχνει πόσο γόνιμη είναι μία γυναίκα! Ωστόσο ακόμα και στο στήθος τα γούστα είναι υποκειμενικά και δεν υπάρχει το τέλειο στήθος!
Πόσο ψεύτικη είναι η γυναίκα
diaforetiko.gr : barbie girls ipopgr Τα 10 πρώτα σημεία που προσέχουν οι άνδρες πάνω σου
Yeap! Οι άνδρες δεν είναι ηλίθιοι! Είναι απλά άνδρες, οπότε στα σκαναρίσματα που σε περνάνε μπορούν να αντιληφθούν τα extensions που φοράς ή τις τρέσες, τις ψεύτικες βλεφαρίδες και τα νύχια. Επίσης θα παρατηρήσουν τα εμφυτεύματα σ όλο σου το σώμα (στήθος, χείλια, γλουτούς κτλ). Και στην πλειοψηφία των ανδρών όλα τα ψεύτικα εξαρτήματα σου θα είναι αποθαρρυντικά και όχι ελκυστικά όπως ήταν ο στόχος σου! Οι άνδρες –όπως μας μαρτυρούν οι ίδιοι- προτιμούν τις φυσικές γυναίκες που ξέρουν να προμοτάρουν τα δυνατά τους σημεία και να αποκρύπτουν τα αδύναμα!
Πόδια
diaforetiko.gr : podia ipopgr Τα 10 πρώτα σημεία που προσέχουν οι άνδρες πάνω σου
Ούτε αυτό αποτελεί την ανακάλυψη του αιώνα! Τα πόδια σου μαγνητίζουν τα βλέμματα του ανδρικού πληθυσμού και οι περισσότεροι απολαμβάνουν τα αδύνατα καλογυμνασμένα πόδια! Λατρεμένο σημείο των γυναικείων ποδιών είναι οι γάμπες ειδικά όπως φαίνονται όταν φοράς ψηλοτάκουνα παπούτσια! Επίσης απολαμβάνουν το πώς σταυρώνει τα πόδια της μία γυναίκα.
Γλουτοί
diaforetiko.gr : gloutoi ipopgr Τα 10 πρώτα σημεία που προσέχουν οι άνδρες πάνω σου
Οι άνδρες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, σ αυτούς που προτιμούν το στήθος της γυναίκας και σ εκείνους που προτιμούν τους γλουτούς. Όπως καταλαβαίνεις, όταν θα σηκωθείς από την καρέκλα σου για να πας στην τουαλέτα φυσικά και το βλέμμα των ανδρών θα πέσει και θα καθίσει πάνω στους γλουτούς σου ειδικά αν είναι καλοσχηματισμένοι και γυμνασμένοι… άρα κορίτσια;;;; Squat!
Επιδερμίδα
Οι περισσότεροι άνδρες δίνουν επίσης μεγάλη προσοχή στην επιδερμίδα μιας γυναίκας.  Πολυάριθμες έρευνες έχουν δείξει ότι μία καλή επιδερμίδα είναι δείγμα καλής υγείας. Οι περισσότεροι άνδρες πιστεύουν ότι μια γυναίκα με υγιή όψη επιδερμίδας είναι υγιής και ότι μπορούν να παράγουν υγιείς απογόνους –άτιμο dna.
Στυλιστικές επιλογές
diaforetiko.gr : gossip girl ipopgr Τα 10 πρώτα σημεία που προσέχουν οι άνδρες πάνω σου
Το γούστο είναι υποκειμενικό αλλά οι περισσότεροι άνδρες δεν προτιμούν τι γυναίκες λατέρνες. Έτσι αφού έχουν σκανάρει όλα τα υπόλοιπα τσεκάρουν και τις ενδυματολογικές επιλογές! Πρόσφατη έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα πως οι άνδρες προτιμούν τις γυναίκες που είναι classy παρά εκείνες που τα δίνουν όλα στο πιάτο! Οι άνδρες επιθυμούν τις γυναίκες που αφήνουν το μυστήριο να πλανάται γύρω τους και δεν κυκλοφορούν ημίγυμνες. Άλλωστε οι στυλιστικές επιλογές προδίδουν πολλά για τον χαρακτήρα μίας γυναίκας. Το άρωμα και το makeup λένε πολλά για το γούστο ου, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ αποκαλύπτουν το lifestyle που ακολουθείς ενώ το outfit δείχνει πόση αυτοπεποίθηση έχεις.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: