ΣΙΝΕ

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Ξεκαρδιστικό βίντεο με Νταισελμπλουμ, Βαρουφάκη, Μέρκελ – Απολαύστε το!

Το βίντεο που κάνει θραύση στο διαδίκτυο σατιρίζει Ντάισελμπλουμ, Βαρουφάκη, Μέρκελ και Πούτιν, φυσικά με θέμα τη διαπραγμάτευση.
Είναι τόσο καλοδουλεμένο που γελά κανείς και χωρίς να...
καταλαβαίνει.

Παρόλα αυτά, εμείς επιχειρήσαμε να μεταφράσουμε – όσο γίνεται κατά προσέγγιση – τους στίχους και είναι απλά… α-πο-λαυ-στι-κοί.

Η μετάφραση ακολουθεί μετά το βίντεο. Πρότασή μας, μετά που θα διαβάσετε και τους στίχους, ξαναδείτε το βίντεο

Το ξεκαρδιστικό βίντεο είναι δημιουργία της ομάδας της σατιρικής εκπομπής COJONES


“Η μάχη Βαρουφάκη – Ντάισελμπλουμ”

Γέρουν Ντάισελμπλουμ
«Είμαι ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, υπουργός οικονομικών και πολιτικό φαινόμενο. Από τη συνοφρυωμένη γραμμή στο μέτωπο και το καρμίρικο βλέμμα μου, μπορείτε να δείτε αμέσως ότι είμαι ειδικός. Είμαι ο σωστός άνθρωπος για τη θέση αυτή. Ας έρθουν οι Έλληνες με τα νερά μου – θα τους τρελάνω. Θα πάρω πίσω τα χρήματα, αυτό το καθήκον έχω και δεν μπορείς να με σταματήσεις, Γιάννη Βαρουφάκη ”

Γιάνης Βαρουφάκης
«Τι θα κάνω, ή δεν θα κάνω, είναι κάτι που θα αποφασίσω ο ίδιος. Έλα, χαιρέτισέ με με κανονικό τρόπο, δεν έχω AIDS. Τι κοιτάς, με αυτό το καρμίρικο πρόσωπο; Είμαστε χώρα, όχι μια ευρωπαϊκή αποικία.

Νομίζεις ότι είσαι ειδικός; Πού σπούδασες; Wagingen; Λοιπόν, συγχαρητήρια. Εγώ δίδαξα οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ… αλλά εντάξει μωρέ πες μου… εσύ τι κάνουμε λάθος;…»

Γέρουν Ντάισελμπλουμ
«Η οικονομία σας είναι ένα μεγάλο χάος, υποστηρίξαμε αυτή τη μ@λ@κία με τα δισεκατομμύρια μας. Τώρα περιμένετε από εμάς να πούμε αντίο σε εκείνο το δάνειο; Απλώς μας πηδ@τε με τον ελληνικό τρόπο».

Γιάνης Βαρουφάκης
«Θέλετε τα χρήματά σας πίσω; Αυτό θα είναι πολύ δύσκολο, καθώς είναι αδύνατο να χωρίσεις το αίμα από το νερό»

Γέρουν Ντάισελμπλουμ
«Εντάξει Γιάννη… εσύ το θέλησες. Άγκελα, Σκότωσε!»

Άνγκελα Μέρκελ
«Μι για το ε-ρ-κ-ε-λ. Αρχίστε παρακαλώ και γρήγορα. Γέρουν πήγαινε και εσύ μαζί. Θα κλωτσήσω κ..λους εδώ μέσα. Δεν είμαι ασεβής αλλά έχω τα μεγαλύτερα κότσια. Λοιπόν Βαρουφάκη, τελειώσαμε, θα μας πληρώσετε τα χρήματα πίσω. Δεν έχει άλλη συζήτηση αλλιώς θα σας πετάξω έξω από την Ε.Ε. και θα ζείτε στο δρόμο φορώντας παλιόρουχα.

Γιάνης Βαρουφάκης
«… και θα μετακινούμαστε με γαϊδούρακι και θα τρώμε πέτρες! Δεν γίνεται να εννοείς αυτές τις ηλίθιες απειλές. Ανοίγω την πόρτα και την κλωτσάς πίσω. Εντάξει λοιπόν, μια χαρά για μένα, μόνο χαλάρωσε γιατί τώρα θα πάω στον Πούτιν»

Βλαντιμίρ Πούτιν
« Π-Πούτιν “in the house”, το πιο τρομακτικό πρόσωπο στη Δύση. Κάνετε bullying στους Έλληνες πάλι; Συνεχίστε και θα βρείτε τον μπελά σας. Μην αρχίσετε να δοκιμάζετε τον Πούτιν. Έλα σε μένα Γιάνη, δεν τους φοβάμαι αυτούς,

Αν τα βάλετε με την Αθήνα, τα βάζετε με τη Μόσχα. Αν πηδ@τε τον Βαρουφάκη ο Πούτιν θα σας τσακώσει. Τώρα ξεχάσατε τι θέλατε να πείτε, έτσι;»

Άνγκελα Μέρκελ
«Βούλωσέ το, οι Έλληνες είναι δικοί μας.

Γέρουν Ντάισελμπλουμ
«Ό,τι είπε η Μέρκελ, απλώς με μεγαλύτερη συνοφρυωμένη γραμμή στο μέτωπο»

Βλαντιμίρ Πούτιν
«Χώρισέ την βρε Βαρουφάκη, “στείλε την” τη γυναίκα»

Γιάνης Βαρουφάκης
«Δώσε μου λίγο χρόνο να σκεφτώ, θα επιστρέψω με μια απάντηση»

Δείτε το video στο fevgato.eu

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: