ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Γ Εθνική: Τα πρόστιμα και οι αφαιρέσεις βαθμών για τον Πυρσό

Πολύ δουλειά είχε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με υποθέσεις της Γ’ Εθνικής, μοιράζοντας πρόστιμα.
Αρχικά αποφασίστηκε ο επανορισμός του Ζακυνθιακός-Πανελευσινιακός, ενώ κατακυρώθηκαν τα παιχνίδια με Πυρσό σε... Αναγέννηση Άρτας και Οπούντιο Μαρτίνου. 

Από εκεί και πέρα ομάδες και παράγοντες τιμωρήθηκαν με πρόστιμα και απαγορεύσεις εισόδου.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πειθαρχικής:
1. Διατάσσει τον κατά νόμιμο τρόπο επανορισμό του ποδοσφαιρικού αγώνα (είχε ορισθεί για την 1.2.2015 αλλά δεν τελέσθηκε) μεταξύ των σωματείων «ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ ΑΟΠ» και « ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο.» για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, εντός δέκα πέντε (15) ημερών από την έκδοση της παρούσας απόφασης.

2. Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα, για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, ο οποίος είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 28-01-2015, μεταξύ των σωματείων «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ» και «ΑΣ ΦΑΣ ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ» υπέρ του πρώτου σωματείου με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0). Αφαιρεί από το σωματείο « ΑΣ ΦΑΣ ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ» δυο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δυο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου. Επιβάλλει σε βάρος του τελευταίου σωματείου χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ.

3. Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα, για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί στις 01-02-2015, μεταξύ των σωματείων «ΦΑΣ ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ» και «ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ» υπέρ του δεύτερου σωματείου με τέρματα μηδέν έναντι τριών (0-3). Αφαιρεί από το σωματείο «ΦΑΣ ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ» δυο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δυο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου. Διατάσσει την αποχώρηση του σωματείου «ΦΑΣ ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ» από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, και τον υποβιβασμό του στην αμέσως κατώτερη κατηγορία, καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση του οικείου βαθμολογικού πίνακα. 
 Επιβάλλει σε βάρος του τελευταίου σωματείου χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ.

4. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ομάδα «ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΣ» και της επιβάλλει χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ.

5. Κηρύσσει τον εγκαλούμενο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΒΑΓΓΑΛΑΤΗ, φυσιοθεραπευτή του σωματείου «ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ», πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα και του επιβάλλει χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους δύο (2) μηνών.

6. Επιβάλλει στον ΕΥΤΥΧΙΟ ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟ, βοηθό προπονητή του σωματείου με την επωνυμία «ΚΑΛΑΜΑΤΑ», χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους δύο (2) μηνών, στο αθλητικό σωματείο «ΚΑΛΑΜΑΤΑ» χρηματική ποινή χιλίων διακοσίων (1.200) ευρώ, και στον ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΟΥΡΜΠΑΝΑ, προπονητή του εγκαλουμένου σωματείου, χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ.

7. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγχτέο τον εγκαλούμενο Παντελή Ψυλλάκη, εκπρόσωπο του σωματείου με την εΑπωνυμία «ΑΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ», και του επιβάλλει χρηματική ποινή τετρακοσίων (400) ευρώ .

8. Απαλλάσσει το ποδοσφαιρικό σωματείο με την επωνυμία «Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΣ» και τον Νικόλαο Κουρμπανά, προπονητή του ίδιου σωματείου (ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΑΣΚΗΣΗΣΗ ΔΙΩΞΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ)

9. Κηρύσσει τον Ιωάννη Ρεντούμη, εκπρόσωπο του σωματείου με την επωνυμία «ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ», πειθαρχικά ελεγκτέο και του επιβάλλει χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για δυο (2) μήνες.
imathiasportsnews.gr
πηγή

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

νταξει δεν εχουμε αναγκη αφου το καλοκαιρι θα ρθουν οι προεδροι και θα βαλουν απο εικοσι χιλιαρικα ο καθενας και θα μας κοροιδεψουν απτην αρχη παλι

Ανώνυμος είπε...

Αφού έγινε το κακό....τώρα ελάχιστη σημασία έχουν τα πρόστιμα και ο αποκλεισμός!
Πάντως ο βλαξ ψευτοδημοσιγράφος γιδιότης φαίνεται πολύ ευχαριστημένος, αφού κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του.
Μπράβο σε όλους αυτούς που βοηθήσανε να διαλυθεί η ομάδα!!

Ανώνυμος είπε...

Εμ..καποιοι φωναζαμε...με αυτους θα διαλυθει η ομαδα αλλα βλεπεις στα γρεβενα σημασια εχει ποιον ξερεις..και οχι ποιος εισαι!!ετσι ακριβως εγινε και στην ομαδα..και οριστε τα αποτελεσματα!!