ΣΙΝΕ

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Η φράση του Αλέξη Τσίπρα που έκανε όλους να του βγάλουν το καπέλο!

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας τόνισε σε δηλώσεις του από τις Βρυξέλλες πως οι διαβουλεύσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους θα συνεχιστούν μέχρι τη Δευτέρα και τη συνεδρίαση του Eurogroup.


«Ξεχάστε το μνημόνιο. Δεν υπάρχει όπως το γνωρίσαμε. Ούτε και η τρόικα», είπε και έκλεψε την παράσταση.

«Οι τεχνικές επιτροπές πιάνουν από αύριο δουλειά» είπε ο Αλέξης Τσίπρας, υπογραμμίζοντας ότι τις τελευταίες ημέρες «διακινήθηκαν σενάρια κρίσης και χρεοκοπίας, εάν η Ελλάδα δεν υπέγραφε την παράταση», τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. «Δεν υπογράψαμε, καμία καταστροφή δεν επήλθε» ξεκαθάρισε.

«Η μετάβαση από το μνημόνιο είναι το ουσιαστικό αντικείμενο του Eurogroup την επόμενη Δευτέρα» ανέφερε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, επισημαίνοντας ακόμα ότι «η ελληνική αντιπροσωπεία έκανε ένα σημαντικό βήμα προς την επίλυση του προβλήματος» σχετικά με τη χρηματοδότηση της χώρας.

«Κανείς δεν θέλει συνθήκες ρήξεις. Το κοινό συμφέρον είναι υπεράνω σκοπιμοτήτων. Σήμερα φεύγουμε έχοντας κάνει σημαντικά βήματα. Δεν καλύψαμε όμως την απόσταση» τόνισε.

Ο Αλέξης Τσίπρας επεσήμανε ακόμη ότι στόχος της Ελλάδας δεν είναι να επιστρέψει στην εποχή των ελλειμμάτων, γι’ αυτό και οι ισοσκελισμένοι προϋπολογισμοί και η παραγωγή πρωτογενούς πλεονάσματος αποτελούν πρώτη προτεραιότητα.

Αναφορικά με τις μεταρρυθμίσεις του μνημονίου που θα περάσουν στο νέο πρόγραμμα – συμφωνία, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας ξεκαθάρισε αρχικά: «Ξεχάστε το μνημόνιο. Δεν υπάρχει όπως το γνωρίσαμε. Ούτε και η τρόικα».

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: