ΣΙΝΕ

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ: Έπαιξαν “ξύλο” Μενεγάκη – Ματέο για τα λεφτά!

Και ξαφνικά την ησυχία έξω από τη βίλα στα Μελίσσια έσπασαν οι φωνές της…
Είχε περάσει καιρός από τότε που η Ελένη είχε βγει από τα ρούχα της και ...
τα ουρλιαχτά της ακούγονταν μέχρι έξω.

Από τη μέρα που έμεινε έγκυος στο τέταρτο παιδί της ήθελε να είναι όσο πιο ήρεμη μπορούσε. Όμως δεν άντεξε.

Και το παράδοξο είναι ότι αιτία της έκρηξης της δεν ήταν ο Γιάννης Λάτσιος, με τον οποίο η κόντρα τους εξαιτίας της δικαστικής τους διαμάχης έχει φτάσει πλέον σε οριακό σημείο, αλλά ο άντρας της ζωής της, ο Ματέο Παντζόπουλος. “Δεν θα μου τα φας όλα εσύ” ούρλιαζε η παρουσιάστρια και μάταια ο σύντροφός της προσπαθούσε να την ηρεμήσει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “YES!”, το σύμφωνο συμβίωσης ήταν η αιτία του άγριου καβγά ανάμεσα στο ζευγάρι. Είναι κοινό μυστικό ότι η Ελένη τον τελευταίο καιρό όχι μόνο δείχνει όλο και περισσότερο ενδιαφέρον αλλά και μιλάει συνεχώς γι’ αυτό και μάλιστα κατά τη διάρκεια της εκπομπής της μετά τις εκλογές, σχολιάζοντας τον Αλέξη Τσίπρα και την Περιστέρα Μπαζιάνα που το έχουν υπογράψει, είχε πει ότι “με το σύμφωνο συμβίωσης όλα λύνονται πιο εύκολα”.

Επίσης η παρουσιάστρια πριν από λίγες ημέρες είχε συναντήσει τυχαία σε μεγάλο εμπορικό κέντρο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος ήταν από τους πρώτους… διδάξαντες της showbiz που υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με την Κατερίνα Κόκλα. Η Ελένη πέρα από τους τυπικούς χαιρετισμούς “βομβάρδισε” τον Γρηγόρη με ερωτήσεις, προσπαθώντας να μάθει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες επισκέφτηκε τους δικηγόρους της αλλά και το συμβολαιογράφο της πριν πάρει την οριστική της απόφαση

περιοδικό YES
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: