ΣΙΝΕ

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Σαμαράς: Συναντηθήκαμε με τον ΣΥΡΙΖΑ στην έξοδο του μνημονίου: εμείς βγαίναμε κι εκείνοι έμπαιναν με φόρα!

Η κυβέρνηση «επιστρέφει τη χώρα πιο πίσω και από εκεί που ήταν πέρυσι τον Νοέμβριο» δηλώνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, έπειτα από την αποστολή των...
προτάσεων τους εταίρους.

Ο κ. Σαμαράς τονίζει ότι «αφού η κυβέρνηση αποδέχθηκε προχθές την παράταση του Μνημονίου, και ενώ έχει ήδη αποδεχθεί τη βιωσιμότητα του χρέους, σήμερα με την πρόταση Βαρουφάκη αποδέχθηκε και το e-mail Χαρδούβελη», ενώ επισημαίνει πως με το email Χαρδούβελη η Ελλάδα έβγαινε από την εποχή των Μνημονίων, ενώ η πρόταση Βαρουφάκη το υιοθετεί και μάλιστα με δυσμενέστερες εκδοχές, όπως τονίζει σε κάποια σημεία, για να φέρει τη χώρα σε νέο Μνημόνιο!

«Το e-mail Βαρουφάκη υποβλήθηκε στην τρόικα (στους «θεσμούς»), για να εγκριθεί! Ώστε να ολοκληρωθεί η τελευταία αξιολόγηση του Μνημονίου. Και θα αποτελέσει τη «γέφυρα» για να πάμε σε νέο Μνημόνιο (που θα αποκαλείται πλέον «Συμβόλαιο»). Αυτή είναι η αλήθεια» δηλώνει ο κ. Σαμαράς τονίζοντας πως η κυβέρνηση της ΝΔ προχωρούσε στην έξοδο από το Μνημόνιο και σε πιστοληπτική γραμμή, για να μπορεί να δανείζεται από τις αγορές και να μην έχει ανάγκη το νέο Μνημόνιο.

«Χάθηκαν, επομένως, δύο μήνες εκλογικής αβεβαιότητας και ένας μήνας «εικονικής διαπραγμάτευσης», για να επιστρέψει η χώρα πιο πίσω από εκεί που ήταν πέρυσι τον Νοέμβριο! «Συναντηθήκαμε» τελικά με τον ΣΥΡΙΖΑ στην… έξοδο του Μνημονίου: Εμείς βγαίναμε, ενώ εκείνοι έμπαιναν με φόρα» καταλήγει.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: