ΣΙΝΕ

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Αναβολή στα εξ αναβολής παιχνίδια της ΕΠΣ Κοζάνης!!!!

Μετά την χθεσινή χιονόπτωση και τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή μας η ΕΠΣ Κοζάνης, αποφάσισε να αναβάλει για ακόμη μια φορά την «κουτσουρεμένη» αγωνιστική 19η για την...
Α’ κατηγορία και 15η για την Β’ που είχε προγραμματίσει εκ νέου για σήμερα Τετάρτη 18/2/2015.

Χρήστος Σάββας: «Προέχει η ασφάλεια όλων!»

Μετά τον καταιγισμό τηλεφωνημάτων που δέχτηκε η σελίδα μας από ομάδες που ζητούσαν να μάθουν γιατί αναβλήθηκαν αναίτια, κατά την γνώμη τους, τα παιχνίδια που ορίστηκαν για σήμερα Τετάρτη18/2, αφού στην περιοχή Εορδαίας και στο Βόιο δεν έχει χιόνι, εμείς επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Χρήστο Σάββα και μας εξήγησε το σκεπτικό της ΕΠΣ Κοζάνης για την νέα αναβολή.

Για να αναβληθούν κάποιοι αγώνες λαμβάνουμε υπόψη πολλές παραμέτρους , την ασφάλεια των αθλητών μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και κατά τη μετακίνηση τους σε αυτό σαν πρώτο μέλημα, αλλά και την ασφάλεια των φιλάθλων που παρακολουθούν τους αγώνες και τέλος τους αγωνιστικούς χώρους.

Λόγω της χθεσινής χιονόπτωσης αλλά και του ψύχους δεν διαφυλάσσονται τα προαναφερόμενα, οπότε καταλήξαμε σε νέα αναβολή των παιχνιδιών.
Στην προκειμένη περίπτωση όμως άλλος ένας σημαντικός λόγος για να μην διεξαχθούν τα παιχνίδια είναι να μην δημιουργηθεί μεγαλύτερο αγωνιστικό χάσμα μεταξύ των ομάδων λόγω της κρισιμότητας των παιχνιδιών στην Α΄ κατηγορία.

matiesstasport
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: