ΣΙΝΕ

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Αυτοί είναι οι πιο άπιστοι λαοί του κόσμου

Μια νέα έρευνα του The Richest αποτυπώνει τους πιο άπιστους λαούς του κόσμου. Η εν λόγω έρευνα βασίζεται σε στατιστικά από site γνωριμιών.


10. Φινλανδία 36%

Μπαίνοντας τελευταίοι στη δεκάδα, οι Φινλανδοί είναι σχετικά ανοιχτόμυαλοι με τις παράλληλες σχέσεις.

Ένας στους 5 παντρεμένους είχε παράλληλη σχέση με τουλάχιστον δέκα γυναίκες (επτά φορές το ποσοστό των γυναικών).

9. Ηνωμένο Βασίλειο 36%

Αν και δεν φημίζονται για την έντονη σεξουαλική τους ζωή, ο ιδιοκτήτης κορυφαίας ιστοσελίδας που βάζει το λιθαράκι του στην εκπλήρωση των εξωσυζυγικών σχέσεων ανέφερε ότι τουλάχιστον 1 εκατομμύριο Βρετανοί θέλουν να απατήσουν τους συντρόφους τους.

8. Ισπανία 39%
Γνωστοί για το παθιασμένο και φλογερό ταμπεραμέντο τους, αποτελεί έκπληξη που οι Ισπανοί βρίσκονται τόσο χαμηλά στη συγκεκριμένη λίστα.

7. Βέλγιο 40%
Η βελγική ιστοσελίδα για ραντεβού παντρεμένων Gleeden αριθμεί 1.1 εκατομμύρια μέλη, με την Chantal Bauwens να σημειώνει πως η απιστία δεν αποτελεί πλέον ταμπού.

"Σε απατά ο/η σύζυγός σου; Ε και; Κάνε το ίδιο ή βγάλε διαζύγιο", σημειώνει χαρακτηριστικά.

6. Νορβηγία 41%
Σύμφωνα με το site γνωριμιών Victoria Milan για παντρεμένους, είναι λιγότερο πιθανό να το χρησιμοποιήσουν τους κρύους μήνες του χειμώνα, αλλά όταν ανεβαίνει ο υδράργυρος φαίνεται ότι το ίδιο κάνει και η ασυδοσία τους.

5. Γαλλία 43%
Αν αναλογιστεί κανείς ότι η δημοτικότητα του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ ανέβηκε μετά τη δημοσιοποίηση του παράνομου δεσμού του καθίσταται σαφές πως είναι ανοιχτόμυαλος λαός όταν πρόκειται για θέματα καρδιάς.

4. Γερμανία 45%

Αποτελεί έκπληξη που οι Γερμανοί κατατάσσονται σε υψηλότερη θέση στη συγκεκριμένη λίστα από λαούς όπως οι Ισπανοί και οι παιχνιδιάρηδες Γάλλοι.

3. Ιταλία 45%
Επέλεξαν για αρχηγό του κράτους τον γνωστό για τα Bunga Bunga πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και φαίνεται πως δεν αφήνουν τις εξωσυζυγικές σχέσεις να βλάψουν τον γάμο τους.

2. Δανία 46%
Η σκανδιναβική χώρα εκτός από τις υψηλές επιδόσεις στις αξιολογήσεις που κρίνουν την ευτυχία των πολιτών της, καταλαμβάνει και υψηλή βαθμολογία σε ό,τι αφορά τη μοιχεία.

1. Ταϊλάνδη 56%

Η Ταϊλάνδη είναι αυτή που πρώτη έκοψε το νήμα, με το 56% του πληθυσμού της να παραδέχεται ότι είναι άπιστος!

briefingnews.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: