ΣΙΝΕ

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΤΡΙΚΑΛΑ: Η αντίδραση της συζύγου του Μιχάλη Ταμήλου μετά την ήττα του άντρα της - Ποια είναι η κυρία Στέλλα Ντούβλη!

Η κυρία Ταμήλου περίμενε τα τελικά αποτελέσματα και στη συνέχεια έκανε μία ανάρτηση στο facebook που συζητήθηκε...
Όταν επιβεβαιώθηκε ότι...
η έδρα του κυρίου Ταμήλου χάθηκε από τα Τρίκαλα, η σύζυγός του, έγραψε με μεγάλη ειλικρίνεια στη σελίδα της στο facebook: «Eπιτέλους! Μπορώ να λέω, να πράττω ΕΝΤΕΛΩΣ ελεύθερα! Καλησπέρα σε Όλους σας»!!!

Η Στέλλα Ντούβλη-Ταμήλου, η οποία στην αρχική φωτογραφία διακρίνεται με την Νατάσσα Καραμανλή, εκτός από σύζυγος του πρώην βουλευτή και δημάρχου, είναι δυναμική γιατρός του νοσοκομείου της πόλης και σύμφωνα με το trikalavoice, έχει ξεσπάσει ουκ ολίγες φορές συναδέλφους τους για «φακελάκια»!

Το γαλάζιο χωριό... ξεθωριάζει! Το Καλονέρι, εκεί όπου μέχρι το 1990 έπαιρνε 100% η Ν.Δ. και 90-95% μέχρι τα πρόσφατα χρόνια, έπεσε στο 64,29%! Δείγμα ίσως της γενικότερης αλλαγής των ισορροπιών σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, το πάλαι ποτέ κραταιό «γαλάζιο χωριό».

Σε αυτές τις εκλογές η Ν.Δ. έλαβε... μόλις (για τα δεδομένα του Καλονερίου) 144 ψήφους και ποσοστό 64,29%. Αξίζει να σημειωθεί δε ότι ένα ποσοστό περί του 20% συνολικά κατευθύνθηκε προς ΑΝ.ΕΛ. και Χρυσή Αυγή, προς τα «δεξιά» δηλαδή της Ν.Δ., ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ που πρώτευσε σε επίπεδο νομού έλαβε μόλις... 22 ψήφους.

trikalavoice.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: