ΣΙΝΕ

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Αποκλειστικό: Η γραμματέας, ο Υπουργός και ο…κερατάς!

Θα σας αφηγηθούμε ένα πολύ ωραίο «ροζ» παραμύθι! Κι αν είχατε καιρό να διαβάσετε παραμύθια γιατί δε σας αρέσουν πια, να είστε σίγουροι πως αυτό θα σας ξετρελάνει!


Κάποτε, σε ένα μεσογειακό «βασίλειο» ανέβηκε στο θρόνο ένας βασιλιάς που επιθυμούσε να ξαναφτιάξει το κράτος του από την αρχή. Επανίδρυση το έλεγε.

Ο βασιλιάς δε διοικούσε μόνος του, είχε και τους λόρδους του. Κάθε λόρδος και διαφορετικό τομέα. Ένας από τους λόρδους του είχε αναλάβει τα ζητήματα του εσωτερικού του βασιλείου. Μάλιστα ήταν και από τα πιο κοντινά του πρόσωπα. Ίσως και το δεξί του χέρι. Ένα ελάττωμα που είχε ο λόρδος αυτός, όμως, δεν του βγήκε σε καλό. Ήταν γυναικάς!

Και κάπως έτσι έκανε το λάθος που του κόστισε τα δόντια του! «Τα έμπλεξε» με την πληθωρική του βοηθό, η οποία όμως ήταν παντρεμένη! Ώσπου το έμαθε ο σύζυγός της και τον έκανε ασήκωτο! Αιμόφυρτος, λοιπόν, ο λόρδος και με λίγα δόντια λιγότερα έτρεξε την ίδια μέρα στο γιατρό να του φτιάξει τη «μόστρα» ώστε να μπορεί την επόμενη να ασκήσει τα καθήκοντά του χωρίς να «καρφωθεί». Αλλά και καρφώθηκε και δεν άσκησε σωστά τα καθήκοντά του, καθώς στις μέρες του κάηκε σχεδόν ολόκληρη η πρωτεύουσα του Βασιλείου.

Δεν πήγε όμως χαμένος ο λόρδος. Μετά από χρόνια κατάφερε να καταλάβει τη θέση του «Μέγα Μάγιστρου» του Βασιλείου. Θέση άκρως τιμητική αλλά χωρίς αρμοδιότητες.

Αυτό ήταν το όμορφο «παραμύθι μας»!

Ξερόλας
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: