ΣΙΝΕ

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Απελπισμένη Ινδή παντρεύτηκε καλεσμένο αντί για το γαμπρό

ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Μια απελπισμένη γυναίκα ήθελε να σιγουρευτεί πως ο γάμος της θα γίνει ακόμη κι αν ο γαμπρός...
αρρώστησε και παντρεύτηκε έναν καλεσμένο.

Ο Γιουγκάλ Κισόρ, 25 ετών, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Ινδίας μετά από κρίση επιληψίας που υπέστη την ημέρα του γάμου του, γράφουν οι Times της Ινδίας.

Επέστρεψε στην τελετή για να βρει την 23χρονη νύφη, με το όνομα Ιντίρα, να έχει ήδη παντρευτεί έναν άλλον άνδρα, αναφέρει το δημοσίευμα. Η γυναίκα προφανώς θύμωσε με το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του μέλλοντα συζύγου της και ανακοίνωσε πως «ευχαρίστως θα παντρευόταν κάποιον άλλον στο γάμο».

Αμέσως προθυμοποιήθηκε ο κουνιάδος της αδερφής της, που έσωσε την ημέρα, φορώντας ένα τζιν παντελόνι και δερμάτινο μπουφάν.

Η αμφιλεγόμενη απόφαση δεν ήταν καλοδεχούμενη από την οικογένεια του γαμπρού, που φαίνεται πως προσπάθησαν να πιέσουν την νύφη να αλλάξει την απόφασή της.

Ακόμη και ο άτυχος γαμπρός προσπάθησε να την μεταπείσει, ισχυριζόμενος πως δε θα μπορούσε να αντικρύσει τους φίλους του μετά το ντροπιαστικό επεισόδιο.

Αρκετοί από τους καλεσμένους στο γάμο, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ραμπούρ, συνελήφθησαν μετά από καβγά που ξέσπασε, γράφουν οι Times. «Και οι δύο οικογένειες έχουν πλέον επιλύσει το θέμα φιλικά» δήλωσε αξιωματούχος της αστυνομίας.

Πηγή: Telegraph
ethnos.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: