ΣΙΝΕ

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Κύμα χιονιά χτυπάει την Αττική το απόγευμα

Σοβαρή επιδείνωση παρουσιάζει ήδη ο καιρός με μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και καταιγίδες στα πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα, χιόνια στα ορεινά τα οποία...
σταδιακά θα επεκταθούν από βορρά προς νότο και στα πεδινά της Βόρειας, της Κεντρικής και της Στερεάς Ελλάδας.

Η κακοκαιρία θα χτυπήσει σε όλη τη χωρά με χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές ακόμα και σε πεδινές περιοχές κυρίως της ανατολικής και βόρειας χώρας. Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στις θαλασσιές και παραθαλάσσιες περιοχές κυρίως της ανατολικής και νοτιάς χώρας.

Αναμένεται σταδιακή επικράτηση θυελλωδών βόρειων ανέμων οι οποίοι θα φθαρούν τα 8 με 9 και βαθμιαία στο Αιγαίο τα 10 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 4 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 1 έως 2 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 4 έως 11 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 4 έως 8 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 7 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Από το μεσημέρι θα σημειώσει κατακόρυφη πτώση σε ολόκληρη τη χώρα.

Στην Αττική αναμένεται να πέσουν χιόνια αρχικά στα ορεινά και από το μεσημέρι και μετά και μέσα στην πόλη.

Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου, αλλά από το μεσημέρι και μετά θα σημειώσει κατακόρυφη πτώση κάτω από τους 4 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί με ενίσχυση από το μεσημέρι και μετά σε θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις.

inrealnews
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: