ΣΙΝΕ

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΜΠΡΑΒΟ Heike Hänsel: Είμαστε όλοι Έλληνες! (video greek subtitles)

Μετά τον Nigel Farage έρχεται και η Γερμανίδα βουλευτής Heike Hänsel για να υψώσει την φωνή της μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο. Μιλάει για τα απαράδεκτα μέτρα που επιβάλει η Ε.Ε. στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι...
ο Ελληνικός λαός με καμία κυβέρνηση δεν έχει άλλη επιλογή παρά να δεχθεί τα μέτρα που του επιβάλλονται να επωμισθεί.

Τονίζει ότι η Ε.Ε. είναι η καινούρια δικτατορία που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα και στον Ελληνικό λαό και μας πληροφορεί εν μέρη, πώς το καταστροφικό δίδυμο Μέρκελ Σαρκοζί ξεκούμπισαν τον Παπανδρέου εμμέσως από την εξουσία μετά την ανακοίνωσή του για δημοψήφισμα και μας στογγυλοκάθισαν για πρωθυπουργό τον κατά τα άλλα δημοκρατικότατο Παππαδήμο, ο οποίος κατά την γνώμη μου είναι ο πιο παράνομος και αντισυνταγματικός Πρωθυπουργός στην ιστορία της Ελληνικής μεταπολίτευσης.

Πιο παράνομος ακόμα και από τον Παπαδόπουλο αφού δεν εκλέχθηκε από κανέναν, καταπάτησε το σύνταγμα της χώρας το νόμο περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καταργώντας το δικαίωμα ψήφου από τον Ελληνικό λαό και αποφασίζει και διατάσσει δια στόματος ξένων δυνάμεων για την τύχη μας.

Δυστυχώς βρισκόμαστε κάτω από μια κατοχή, είτε Γερμανική το θέλετε είτε ευρωπαϊκή η όπως αλλιώς θέλετε αποκαλέστε τη, όμως πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσουμε ότι για ακόμα μια φορά η κατά τα άλλα υποτιθέμενη ελευθερία μας έλαβε τέλος. Γίναμε σκλάβοι και ραγιάδες για ακόμη μια φορά εν έτη 2012 και με ελπίδες ανάκαμψης μετά το 2042. 
Βρε τι να κάνουμε!!!!???


http://www.plomarionline.com/2012/02/heike-hansel-video-greek-subtitles.html
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: