ΣΙΝΕ

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Lacta «Love in Action» – Δείτε όλη τη ταινία

H Lacta παρουσιάζει το «Love in Action», την ιστορία αγάπης που φτιάχτηκε μαζί με το κοινό του website LoveinAction.gr. Η ταινία είναι καταπληκτική , θα συγκινήσει πολύ κόσμο, αλλά κυρίως το...
νεανικό κοινό και τους απανταχού ρομαντικούς !

Δείτε την ταινία...
Lacta – Love in Action


Το σενάριο της ταινίας, γραμμένο από τον Γιώργο Καπουτζίδη, βασίστηκε σε μια από τις 1.307 ιστορίες αγάπης που έστειλε το κοινό το περασμένο φθινόπωρο.

Οι 100.000 επισκέπτες του site ψήφισαν στη συνέχεια για το cast, βλέποντας τα δοκιμαστικά των υποψήφιων ηθοποιών για τους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το κοινό επέλεξε επίσης τα ονόματα των ηρώων, αλλά ακόμα και τα ρούχα που θα φορέσουν.

Στη συνέχεια οι επισκέπτες του site και οι 10.000 fans της σελίδας του «Love in action» στο facebook είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα γυρίσματα με καθημερινά reports και making-of videos αλλά και εκτενές φωτογραφικό ρεπορτάζ για κάθε μέρα των γυρισμάτων. Μάλιστα κάποιοι από τους fans του Love in Action συμμετείχαν στα γυρίσματα σε υποστηρικτικούς ρόλους ή τα παρακολούθησαν ως θεατές.

Πρωταγωνιστές της ιστορίας είναι ο Δημήτρης, ένας νεαρός που ετοιμάζεται για να πάει φαντάρος και η Μυρτώ, μια φοιτήτρια που στον ελεύθερο χρόνο της γράφει στίχους και τραγουδά με το συγκρότημά της.

Η ιστορία αφορά τις παράλληλες πορείες τους που ξεκινούν στο σταθμό του τρένου, όταν εκείνος ταξιδεύει για να παρουσιαστεί στο στρατό κι εκείνη, για να περάσει τριήμερο στο χωριό της γιαγιάς της. Τα δύο παιδιά θα ερωτευτούν, αλλά θα χωρίσουν μετά από μια σειρά τυχαίων γεγονότων. Μοναδική ελπίδα για happy end: μια υπόσχεση κι ένα τραγούδι γραμμένο από τη Μυρτώ για τον Δημήτρη. Θα είναι αρκετά για να τους κρατήσουν μαζί;

loveinaction.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: