ΣΙΝΕ

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Γιώργος Αναλυτής – Μη Φύγεις απλά με ένα γεια! New promo

‘Μη φύγεις απλά με ένα γεια’ ... μας λέει ο Γιώργος Αναλυτής στο καινούργιο του τραγούδι που αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία!
Ένα τραγούδι όπου όσοι δεν το γνωρίζετε φέρει την...
μουσική επενδύσει αλλά και τους τίτλους σε ταινία της Αγγλίας με τίτλο << Εxperiences >> όπου οι σκηνές του επίσημου βίντεο κλιπ φέρουν άλλωστε εικόνες από αυτήν. Όπου σύντομα θα είναι κοντά μας και στους Ελληνικούς κινηματογράφους είδη παίζεται τόσο στην Αγγλία όσο και στην Αμερική.
Μελωδικός και σύγχρονος ο Γιώργος Αναλυτής είναι έτοιμος να ενταχθεί στις play list των ραδιοφωνικών σταθμών της Αθήνας και της Περιφέρειας.
Μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη φωνή όπου συνδυάζει ποιοτικό και μοντέρνο τραγούδι τόσο που ο ίδιος αποφεύγει να μιλά για τον εαυτό του και τα τραγούδια του ,αλλά το τέλμα του είναι το επόμενο βήμα, γι αυτό και συνεχίζει καθημερινά ακούραστα να γράφει στο στούντιο και τα επόμενα τραγούδια όπου επιλέγει να είναι ντυμένα με αυτό που αγαπά περισσότερο από κάθε τι…. 

Τα φυσικά όργανα που άποψη του είναι πως κάθε τραγούδι γίνετε ξεχωριστό ακόμα περισσότερο δίνοντας του φυσικούς ήχους, έτσι όταν αυτή η δουλεία ολοκληρωθεί θα μας την παρουσιάσει σε συνεργασία με το mtv.

Το τραγούδι φέρει την υπογραφή του ίδιου και στον στίχο. 

Σας ευχόμαστε καλή ακρόαση….!!!

Δείτε στο YouTube το βίντεο κλιπ …
……… https://www.youtube.com/watch?v=3FVg4AnYV8c ……..
Ο Γιώργος Αναλυτής με την μουσική ασχολήθηκε από πολύ μικρός σε ηλικία 7 χρονών, όπου 12 χρονών είδη έπαιζε κιθάρα σε διάφορες ορχήστρες χορωδιών.
Στα 15 χρόνια του πήρε το 1ο βραβείο για την μελοποίηση του Γ’ στάσιμου της Αντιγόνης από το υπουργείο παιδείας.
Μετέπειτα έγραφε διάφορες συνθέσεις για θέατρα και για διαφημίσεις στην τηλεόραση όπως και τραγούδια σε όλο το φάσμα της μουσικής από ροκ μέχρι λαϊκό.
Δούλεψε με πολλά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και από μικρή ηλικία έκανε επιμέλεια παραγωγής σε μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες.
Οι δουλείες του φέρουν την προσωπική του σφραγίδα στην σύνθεση και τον στίχο, πηγάζοντας πάντα εμπνευσμένος από προσωπικές στιγμές και στιγμές ζωής γενικότερα.
Σας ευχόμαστε καλή ακρόαση….!!!


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: