ΣΙΝΕ

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Κέρκυρα: «Θρίλερ» με ακρωτηριασμένο πτώμα γυναίκας - Ανήκει σε αγνοούμενη του Norman Atlantic;

Ένα ακρωτηριασμένο πτώμα γυναίκας που βρέθηκε πριν πέντε ημέρες στη θέση Γαρδένια Βιταλάδων στη νοτιοδυτική παραλία της Κέρκυρας πιθανολογείται,...
με βάση τις ενδείξεις της ιατροδικαστικής εξέτασης, ότι ανήκει σε αγνοούμενη του Norman Atlantic. Από το σώμα...

έλειπαν τα κάτω άκρα και σύμφωνα με τα ευρήματα από τη νεκροψία-νεκροτομή, που διενήργησε ο ιατροδικαστής Κέρκυρας, Ιωάννης Αϊβατίδης, αιτία θανάτου της άγνωστης γυναίκας ήταν ο πνιγμός, ενώ τα άκρα αποσπάσθηκαν ενδεχομένως από σκυλόψαρα.

Ο Ιωάννης ΑΪβατίδης μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, είπε ότι η εικόνα του πτώματος συνάδει χρονικά με το Norman Atlantic και ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να πρόκειται για κάποια αγνοούμενη από το ναυάγιο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, πρόκειται για γυναίκα μετρίου αναστήματος, από 40 έως 50 χρόνων, ενώ όπως επισήμανε ο ιατροδικαστής, δείγμα οστού θα αποκαλύψει το DNA, προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση της άτυχης γυναίκας.

Σημειώνεται, ότι ο φάκελος της υπόθεσης θα παραδοθεί στο Λιμεναρχείο Κέρκυρας, από όπου θα διαβιβαστεί στις Ιταλικές Αρχές, που διεξάγουν την έρευνα για το ναυάγιο.

directNEWS.gr
ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: