ΣΙΝΕ

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Όμορφες δημιουργίες με λιωμένα πλαστικά κουτάλια! (VIDEO)

Τα βίντεο DIY, κάν το μόνος σου δηλαδή είναι πολύ διαδεδομένα καθώς μας μαθαίνουν νέους τρόπους να αξιοποιήσουμε υλικά και να τους δώσουμε μια νέα χρήση που δεν θα σκεφτόμασταν καν μόνοι μας.


Προσωπικά ουκ ολίγες φορές έχω βασιστεί σε αυτά τα διαδικτυακά βίντεο δημιουργώντας εκπληκτικά πράγματα. Έτσι λοιπόν όταν έτυχε να δω αυτό το βίντεο σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας καθώς το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο.

Για εσάς που αγαπάτε τα χειροποίητα πράγματα, την ανακύκλωση υλικών και θέλετε να περάσετε δημιουργικά το χρόνο σας πάρτε τα παρακάτω υλικά και σηκώστε μανίκια, ξεκινάμε!

Θα χρειαστείτε πλαστικά κουταλάκια διαφόρων χρωμάτων (όχι απαραίτητα ,μπορείτε και με ένα χρώμα) .Σας συστήνουμε χρώματα για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ένα μεγάλο κερί όπως αυτά που έχετε για διακόσμηση στο σπίτι σας,ένα ψαλίδι που να κόβει και πιο ανθεκτικά υλικά,μια λαβίδα ή απλά ένα τσιμπιδάκι φρυδιών και τσιμπιδάκια για τα μαλλιά κατά προτίμηση μεγάλα.

Δείτε το βίντεο και μάθετε πως να δημιουργήσετε υπέροχα λουλούδια!

Όταν θα έχετε τελειώσει με τα λουλούδια μπορείτε να βάλετε την προσωπική σας πινελιά χρησιμοποιώντας τα όπως επιθυμείτε.Ένα πολύ όμορφο κολιέ ή μια μπουτονιέρα εξαρτάται από το προσωπικό σας γούστο.

Προσοχή όμως το project αυτό να μην γίνει παρουσία μικρών παιδιών καθώς ότι περιλαμβάνει φωτιά μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνο.
Καλές δημιουργίες!

Lastnews.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: