ΣΙΝΕ

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Οι μάνες που συγκίνησαν τον Αλέξη Τσίπρα! Δείτε τι τους είπε δακρυσμένος ο Πρωθυπουργός (video)

Ο Αλέξης Τσίπρας απέτισε το πρωί φόρο τιμής στους Ελλαδίτες και Κύπριους πεσόντες κατά τη διάρκεια επίσκεψής του το πρωί στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας όπου συνομίλησε με συγγενείς των αγνοουμένων
διαβεβαιώνοντας πως η ελληνική κυβέρνηση θα κάνει ότι μπορεί για επίλυση του ανθρωπιστικού αυτού θέματος.

«Εχετε την αγάπη και τη συμπαράστασή μας», είπε ο πρωθυπουργός σε συγγενείς αγνοουμένων της τουρκικής εισβολής.

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, συνοδευόμενος από τον Υπουργό `Αμυνας Χριστόφορο Φωκαϊδη αφίχθη, στο χώρο του Τύμβου της Μακεδονίτισσας στις 10 το πρωί. Άγημα της Εθνικής Φρουράς και η Φιλαρμονική της Εθνικής Φρουράς απέδωσαν τιμές.

Ο Ελληνας Πρωθυπουργός μετέβη στη συνέχεια και κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων, ενώ στη συνέχεια είχε σύντομες συνομιλίες με συγγενείς αγνοουμένων της τουρκικής εισβολής που βρίσκονταν στο χώρο.

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε στους συγγενείς των αγνοουμένων πως η ελληνική κυβέρνηση θα κάνει ό,τι μπορεί και σε διεθνή φόρα και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για το θέμα των αγνοουμένων καθώς είναι θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αξιοπρέπειας. Εχετε την αγάπη και τη συμπαράστασή μας, τους είπε.

Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας, σύμφωνα με το sigmalive.gr, συνοδευόμενος από τον κ. Φωκαϊδη αναχώρησε για το στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ στη Μαλούντα, τελευταίο σταθμό της επίσκεψής του στην Κύπρο.

πηγή
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: