ΣΙΝΕ

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Οι νίκες φτιάχνουν φιλάθλους και οι ήττες οπαδούς (VIDEO)

Η Στουτγκάρδη είναι τελευταία, έχασε και από την Ντόρτμουντ με τον Τίμο Μπάουμγκαρτλ να κάνει ένα μοιραίο λάθος, αλλά οι φίλοι της ομάδας βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να...
τον στηρίξουν αντί να τον αναθεματίσουν.

Όταν αγαπάς κάτι και είναι στα "κάτω" του, δεν του δίνεις μια για να το αποτελειώσεις, αλλά του προσφέρεις χείρα βοηθείας για να πάρει τα πάνω του. Οι φίλοι της Στουτγκάρδης απέδειξαν περίτρανα πως οι νίκες φτιάχνουν φιλάθλους και οι ήττες οπαδούς.


Η ομάδα τους είναι τελευταία και οδεύει στην δεύτερη κατηγορία, έχασε και από την Μπορούσια Ντόρτμουντ και μάλιστα στο ματς έκανε ένα τραγικό λάθος ο 18χρονος, Τίμο Μπάουμγκαρτλ. Ένα κακό γύρισμα προς τα πίσω αποδείχτηκε μοιραίο, αφού αποτέλεσε... ασίστ για γκολ.

Τι έκαναν μετά το τέλος του αγώνα; Αντί να ρίξουν ανάθεμα, να τον στήσουν στον τοίχο, να κάνουν ό,τι οι περισσότεροι που δεν νοιάζονται αν εκείνη την στιγμή η ψυχολογία του νεαρού είναι στο ναδίρ, εκείνοι έκαναν το ακριβώς αντίθετο.

Τον αγκάλιασαν, τον συμβούλεψαν, του έδειξαν ότι τον στηρίζουν για να πάρει τα πάνω του. Αυτά έχει ο αθλητισμός, τις καλές και τις κακές στιγμές. Έδειξαν όμως ότι ξέρουν να αγαπούν και να στηρίζουν στα δύσκολα. Στο πανηγυράκι είναι όλοι παρόντες, η μαγκιά είναι όταν τα πράγματα πηγαίνουν άσχημα...

http://www.sport24.gr/football/Germany/oi-nikes-ftiaxnoyn-filathloys-kai-oi-httes-opadous.3322492.html
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: