ΣΙΝΕ

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Ετσι δουλεύουν τα κορίτσια των WEBCAMS που κάνουν “διάφορα” οnline

Αποκαλούνται «τα κορίτσια της κάμερας»!!! 
Ποια είναι η δουλειά τους; Να κάνουν στριπτίζ σε πραγματικό χρόνο για τους διαδικτυακούς «πελάτες» τους σε όλο τον κόσμο. Ή, απλά, να συνομιλούν μαζί τους…


Ο Ιταλός φωτογράφος Στέφανο Σιράτο μπήκε στο σπίτι αυτών των κοριτσιών στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας και παρουσιάζει πώς είναι η ζωή τους.







Οι γυναίκες φωτογραφήθηκαν στα 15 υπνοδωμάτια που λειτουργούν σε σπίτι από την εταιρεία Happy Studios. Κάποιες από αυτές είναι φοιτήτριες που θέλουν να βγάλουν χρήματα για τις σπουδές τους, κάποιες άλλες εργαζόμενες που το κάνουν για ένα έξτρα εισόδημα. Ακόμα και παντρεμένες έχουν μπει στη δουλειά, κατόπιν της σύμφωνης γνώμης των αντρών τους, όπως λένε χαρακτηριστικά. Αλλωστε, το δέλεαρ είναι μεγάλο, καθώς μπορούν να βγάλουν μέχρι και 40.000 ευρώ μηνιαίως από αυτή τη δουλειά.








Ο Σιράτο φωτογράφισε τις Ρουμάνες γυναίκες παντού: στα δωμάτιά τους, στον χώρο όπου ξεκουράζονται, στα γραφεία… Η εταιρεία Happy Studios ισχυρίζεται ότι δουλεύουν γι’ αυτήν περισσότερα από 300 κορίτσια και ότι έχουν 15ετή πείρα στον συγκεκριμένο τομέα.

Όλα τα δωμάτια του «σπιτιού» είναι εξοπλισμένα με κάμερα και με μία οθόνη τηλεόρασης, ώστε τα κορίτσια να βλέπουν τον εαυτό τους την ώρα που «εργάζονται». Οι πελάτες πληρώνουν για κάθε λεπτό που συνομιλούν ή βλέπουν τις γυναίκες να κάνουν στριπτίζ, ωστόσο οι κοπέλες είναι αυτές που διαλέγουν με ποιον θα μιλήσουν κάθε φορά.





Και μολονότι η φύση τέτοιων συζητήσεων είναι συνήθως ερωτικού περιεχομένου, η Happy Studios αναφέρει ότι δεν είναι λίγες οι φορές που οι πελάτες συζητούν με τα κορίτσια για απλά καθημερινά πράγματα, όπως για ταινίες ή για βιβλία…












press-news
press-news
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: