ΣΙΝΕ

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Συμμετοχή Βουλευτή Γρεβενών κ. Τ. Κοψαχείλη στις εορταστικές εκδηλώσεις του Προξενείου της Κορυτσάς για την 25η Μαρτίου

Yπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας μεταξύ του ΑΤΕΙ Γρεβενών και του Πανεπιστημίου Κορυτσάς

Την Κορυτσά επισκέφθηκε εχθές, Κυριακή 22 Μαρτίου, ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Τ. Κοψαχείλης, έπειτα...
από επίσημη πρόσκληση του Γενικού Προξένου της Ελλάδας κ. Ι. Πεδιώτη στις εκδηλώσεις, που διοργάνωσε το Ελληνικό προξενείο,  για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Την εκδήλωση τίμησαν επίσης, οι βουλευτές, Μάξιμος Χαρακόπουλος και Γεώργιος Κασαπίδης, οι Περιφερειάρχες Θεόδωρος Καρυπίδης και Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγέλης και πάρα πολλοί επισκέπτες από την Δυτική Μακεδονία. Μετά την δοξολογία, η ελληνική αντιπροσωπεία επισκέφθηκε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κορυτσάς κ.κ. Ιωάννη, ο οποίος τους ενημέρωσε για θέματα που αφορούν την Ορθόδοξη Κοινότητα της Αλβανίας.
Αργότερα, ο Βουλευτής Γρεβενών μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες αξιωματούχους  συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο και στελέχη της «Ομόνοιας» προκειμένου να ενημερωθούν για τα θέματα της ομογένειας και, αμέσως μετά, παρευρέθησαν στην εξαίρετη και ιδιαιτέρως συγκινητική εκδήλωση, που οργάνωσε με άψογο τρόπο το Ελληνικό Σχολείο «Όμηρος».
Στη συνέχεια, ο κ. Κοψαχείλης παρευρέθη στη συνυπογραφή της Συμφωνίας για τη Γενική Συνεργασία μεταξύ του ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και του Πανεπιστημίου της Κορυτσάς, η οποία περιλαμβάνει τη δημιουργία Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων και τη δέσμη συνεργειών σε ειδικούς επιστημονικούς τομείς, των οποίων Φορέας υλοποίησης θα είναι η Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας των Γρεβενών. Ο Βουλευτής Γρεβενών συνεχάρη τους εκπροσώπους των συμβαλλομένων Ιδρυμάτων, κάνοντας λόγο για μία σημαντική συμφωνία, ενώ σήμανε ιδιαιτέρως τη συμβολή του Προέδρου του ΑΤΕΙ, κ. Ν. Ασημόπουλου, καθώς και του Προέδρου του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, κ. Θ. Λαζαρίδη, προς την επίτευξη αυτής. Ειδικότερα, για το ΑΤΕΙ Γρεβενών, ο Βουλευτής τόνισε πως πρόκειται για μία εξέλιξη, η οποία το αναγάγει σε ένα περιφερειακό κέντρο – κόμβο για την ανώτατη εκπαίδευση στα Δυτικά Βαλκάνια.








ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: