ΣΙΝΕ

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Ευχαριστήριο στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών

Γράφει η καθηγήτρια Πληροφορικής του σχολείου κ. Καρανάτσιου Σπυριδούλα:
"Ο 1ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Ρομποτικής για παιδιά δημοτικού με θέμα «Η δική μου πόλη» που πραγματοποιήθηκε με...

επιτυχία την Κυριακή 8-3-2015 στην Κοζάνη, είχει σαν στόχο να δώσει την ευκαιρία σε παιδιά και δασκάλους, να αναπτύξουν το ταλέντο τους, τη φαντασία τους και τις επιστημονικές τους δεξιότητες για να σχεδιάσουν και να δημιουργήσουν...

μια ολοκληρωμένη ρομποτική κατασκευή-μοντέλο η οποία θα προσομοίωνε το θέμα του διαγωνισμού «H δική μου πόλη».

Μέσα από αυτόν τον διαγωνισμό και πέρα από τις διακρίσεις που κατακτήσαμε, δόθηκε κίνητρο στα παιδιά να ασχοληθούν και να συνεχίσουν να ασχολούνται, με ένα νέο αντικείμενο, την ρομποτική και να κατανοήσουν τον τρόπο που η Πληροφορική και ο Προγραμματισμός εφαρμόζεται στην πράξη. Αυτό για εμάς τους εκπαιδευτικούς Πληροφορικής είναι το σημαντικότερο, καθώς και τα χαμόγελα των παιδιών όταν καταφέρνουν να δημιουργήσουν μόνα τους τόσο σημαντικά πράγματα.

Γι'αυτό το λόγο,.. γι' αυτά τα χαμόγελα, θα ήθελα να ευχαριστήσω το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας που στήριξε από την αρχή αυτή την προσπάθεια και συγκεκριμένα για την χορηγία ενός ακόμη Lego WeDo kit, δίνοντας έτσι την δυνατότητα να συμμετέχουν δύο ομάδες μαθητών από το σχολείο μας, οι οποίες διακρίθηκαν και οι δύο!

Επίσης θέλω να απευθύνω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά και των δύο ομάδων που εργάστηκαν ακούραστα για δύο μήνες, ατελείωτες ώρες, πέρα από τις διδακτικές ώρες του σχολείου και που μας έκαναν περήφανους!

Συγχαρητήρια παιδιά, συγχαρητήρια στους γονείς σας! "



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena/941118509255297
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: