ΣΙΝΕ

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Αλλοδαποί βίαζαν έπι 5 ώρες 19χρονη στον Άγιο Παντελεήμονα!

Το Σάββατο 21/03/15 στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα τέσσερις αλλοδαποί πακιστανικής καταγωγής έβαλαν με την βία μία κοπέλα 19 χρονών εντός της οικίας τους και την βίαζαν για 5 ώρες.
Η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει, και εντοπίστηκε από μία διερχόμενη οδηγό όπου και την μετέφερε στο Τμήμα. Άμεσα στήθηκε επιχείρηση από Αστυνομικούς της Ασφάλειας και της ΔΙ.ΑΣ. όπου κατάφεραν και εντόπισαν των έναν εξ αυτών όπου και συνελήφθη.

Σύμφωνα  με το ρεπορτάζ. Το περιστατικό ξεκίνησε το Σάββατο, που ήταν η παγκόσμια ημέρα κατά του φασισμού και κατά του ρατσισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες  μας από αστυνομικές πηγές αλλά και την κατάθεση της 19χρονης, η νεαρή γνώρισε τον Πακιστανό στην αντιρατσιστική αντιφασιστική συγκέντρωση του Σύριζα, μετά το τέλος της συγκέντρωσης, ο Πακιστανός πρότεινε στην νεαρή κοπέλα να πάνε μαζί στο σπίτι του, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε. Έπειτα πήρε ταξί λέγοντας στον ταξιτζή, να την πάει σε οποιοδήποτε μετρό κοντά στο κέντρο. Στο ταξί  μπήκε και ο Πακιστανός, χωρίς την άδεια της κοπέλας. Καθόλη την διάρκεια της διαδρομής, ο Πακιστανός  αποκαλούσε το κορίτσι «κοπέλα του» δίνοντας την εντύπωση στον οδηγό ότι ήταν ζευγάρι. Όταν το ταξί έφτασε στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, ο  Πακιστανός τράβηξε με την βία το κορίτσι έξω και αξαφανίστηκε. Το τι έκανε ο ταξιτζής  εκείνη την στιγμή και δεν επενέβη στην σκηνή που διαδραματίστηκε μπροστά του, παραμένει ένα άλυτο μυστήριο. 

Ο Πακιστανός οδήγησε την άτυχη 19χρονη με την βία στο σπίτι του στην Πλατεία Αγίου Νικολάου όπου εκεί τον περίμεναν  άλλοι τρεις ομοεθνείς του. Η κοπέλα βιάστηκε τρεις φορές. Την βίασαν οι Πακιστανοί. Οι δύο την κρατούσαν και οι άλλοι δύο την βίαζαν. Ο ένας από αυτούς μάλιστα τράβαγε το όλο περιστατικό σε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο. Η κοπέλα μετά τον αλλεπάλληλο  βιασμό της, τους ζήτησε  να πάει στην τουαλέτα. Εκεί κατάφερε να ξεφύγει  και άρχισε να τρέχει  γυμνή στον δρόμο ουρλιάζοντας βοήθεια! Μια γυναίκα που τυχαία πάρκαρε το αμάξι της εκείνη την στιγμή, είδε την κοπέλα και την άφησε να μπει στο αμάξι. Την ώρα που την ρώταγε τι έχει συμβεί , είδε από τον καθρέφτη τους 4 Πακιστανούς να τρέχουν προς το μέρος της. Αμέσως έβαλε μπρος και οδήγησε μέχρι το αστυνομικό τμήμα  του Αγίου Παντελεήμονα. Η κοπέλα κατέθεσε όλα όσα είχαν συμβεί και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που βρισκόταν το σπίτι. Όταν έφτασε η αστυνομία οι τέσσερις Πακιστανοί είχαν κάνει φτερά! Έξω από το σπίτι βρισκόντουσαν πεταμένα τα ρούχα του κοριτσιού και ή τσάντα της κοντά στον ηλεκτρικό του Αγίου Νικολάου. Ένας από τους Πακιστανούς, παραφύλαγε διακριτικά το σημείο προφανώς για να δεί πότε θα φύγει η αστυνομία. Οι αστυνομικοί τον αντιλήφθηκαν και τον προσήγαγαν στην ασφάλεια ως ύποπτο. Εκεί η κοπέλα αναγνώρισε τον έναν από τους τέσσερις βιαστές την και η αστυνομία τον συνέλαβε. Οι άλλοι τρεις κυκλοφορούν, ανάμεσα μας! 

Να σημειώσουμε ότι η κοπέλα είναι Αλβανικής καταγωγής καταγωγής και όχι Ελληνικής καταγωγής όπως διαδίδεται από διάφορα μέσα λανθασμένα, και έχει από το 2004 Ελληνική ιθαγένεια.

Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος
Γιαννουδάκης Κώστας

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: