ΣΙΝΕ

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Σχέση χωρίς δεσμεύσεις και υποχρεώσεις: Αυτοί είναι οι 5 χρυσοί κανόνες!

Φίλος με προνόμια, ελεύθερη σχέση, casual sex. Ανακαλύψαμε πολλές ονομασίες για την πιο δημοφιλή εpωτική σχέσης της εποχής μας. Σεξ χωρίς δεσμεύσεις και...
υποχρεώσεις. 

Περιστασιακές μεταμεσονύκτιες εpωτικές συναντήσεις, που έχουν σκοπό την απόλαυση δύο εραστών, που δεν θα κοιμηθούν αγκαλιά, αλλά θα παραμείνουν φίλοι την επόμενη μέρα… Και αν αυτά τα ήξερες τους κανόνες του παιχνιδιού τους ξέρεις;

Διάλεξε έναν σύντροφο που σε τρελαίνει με την καλή και την κακή έννοια. Υπάρχει κάποιος εκεί έξω που σε ελkύει ερωτικά σε υπερβολικό βαθμό; Μπορεί να είναι ένας κοινός γνωστός, ο ξάδελφος μιας φίλης σου, ο αγέλαστος τύπος που δουλεύει στο τμήμα marketing του γραφείου, o χαμογελαστός ταμίας στην τράπεζα. Ίσως να είναι συντηρητικός για τα γούστα σου ή υπερβολικά βαρετός για ένα ραντεβού, αλλά όταν τον κοιτάς το να βρεθείς στο κρεβάτι μαζί του δεν σου ακούγεται καθόλου κακό! Αυτός λοιπόν ο τύπος ο οποίος πρωταγωνιστεί στις φαντασιώσεις σου είναι ο ιδανικός υποψήφιος. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που όταν, όμως, τον σκέφτεσαι για σχέση απλά ξενερώνεις… Ανεξήγητο!

Κάνε το ξεκάθαρο στο άλλο πρόσωπο -και σε σένα- πως η σχέση σας θα είναι απλώς σεξουαλική. 
Πώς θα το κάνεις; 
Μην βγεις μαζί του σε ρομαντικά δείπνα ή για ποτά. Απέφυγε τις παγίδες των ρομαντικών συναντήσεων. Δώσε του χρόνο, αλλά όταν συναντιέστε η σχέση σας θα περιστρέφεται γύρω από ένα και μόνο πράγμα. Μην κοιμηθείς σπίτ του και μην τον αφήσεις να κοιμηθεί στο δικό σου.

Επανέλαβε στον εαυτό σου, πριν, μετά ακόμα και κατά τη διάρκεια των συναντήσεων σας πως αυτό που γίνεται δεν έχει σχέση με συναισθήματα. Υπενθύμισε στον εαυτό σου πως η απόλαυση που σου δίνει είναι μια χημική αντίδραση. Δεν πρέπει να είναι ξεχωριστός για σένα και πιθανόν δεν είσαι ούτε εσύ για εκείνον. Δεν μοιράζεστε κάποια προσωπική επαφή. Είναι απλώς σεξ χωρίς μέλλον.

Προσπάθησε να είναι όσο πιο καυτό γίνεται!
Όσο πιο παθιασμένο και άγριο είναι το σεξ που μοιράζεστε τόσο πιο πολύ απομακρύνεστε από τις ρομαντικές περιπτύξεις και το συναίσθημα του έρωτα.

Κρατήστε το διασκεδαστικό
Μην ανεχτείς κάτι που δεν σου αρέσει. Το γεγονός πως έχετε μια ελεύθερη σχέση αυτό δεν σημαίνει πως του επιτρέπεις να σου φερθεί με τρόπο που δεν αποδέχεσαι. Πρέπει να έρχεται σπίτι σου όταν σου λέει πως θα περάσει, πρέπει να απαντάει με τυπικότητα στα μηνύματά σου, πρέπει να προσπαθεί και εκείνος να δίνει πράγματα για να κάνει τις συναντήσεις σας απολαυστικές. Δεν θα πρέπει να φοβάσαι να θέσεις τα όρια σου. Ότι και να θες θα πρέπει να στο κάνει γιατί είναι πολύ τυχερός που απολαμβάνει σεξ μαζί σου χωρίς καμία απολύτως δέσμευση.

Να θυμάσαι πάντα πως ο στόχος στη ζωή σου είναι να αποκτήσεις μια σχέση με συναίσθημα και μετά να ακολουθήσει το σεξ. Απλά μέχρι να βρεις τον κατάλληλο γιατί να μην απολαύσεις το σεξ που σου αξίζει!

Πηγή
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: